18. dubna 2024 • 16:12

Přestupy v extralize ONLINE: Zachar bude pokračovat v Liberci

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
31. 1. 2022
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 31. 1. 2022
22:09
31. 1. 2022
 

Zatímco Tipsport extraliga na závěr přestupového období spí, v Chance lize se urodila velká změna: Radek Duda míří z Benátek nad Jizerou do ambiciózního Vsetína! Zkušený útočník v minulé sezoně vůbec nehrál a v té aktuální se zapojil až v jejím průběhu, i tak posbíral ve 14 zápasech skvělých 13 bodů (7+6). Teď se ve 43 letech pokusí vrátit Valachy do zpátky do extraligy. „Radek je zkušený hráč. Cítíme z něj odhodlání porvat se o týmový úspěch v sezoně, kdy osobní statistiky jdou stranou. Věříme, že svými zkušenostmi týmu pomůže na ledě i v kabině,“ řekl pro vsetínský web jednatel klubu Daniel Tobola.

Radek Duda míří z Benátek nad Jizerou do Vsetína!
Zprávy ze dne 31. 1. 2022
17:41
31. 1. 2022
HC Sparta Praha

Výměna hráčů na hostování mezi Motorem a Spartou končí. Do pražského klubu se vrací Zdeněk Doležal, do Českých Budějovic Daniel Voženílek.

Zprávy ze dne 31. 1. 2022
15:42
31. 1. 2022
Mladá Boleslav

Místo představení „last minute“ posily před přestupovou uzávěrkou, museli v Mladé Boleslavi oznámit nečekanou ztrátu. Jak dříve informoval iSport.cz, na vlastní žádost se ve středočeském klubu loučí trenér Pavel Patera. „Myslím, že to bylo oboustranně složité a bolestivé rozhodování. Nakonec jsme souhlasili s tím, že Pavlovi vyhovíme a spolupráci ukončíme,“ uvedl Jan Tůma, generální manažer Bruslařů pro klubový web. Radima Rulíka tak pro zbytek sezony na lavičce doplní Petr Haken. VÍCE ČTĚTE ZDE<<<

   

Zprávy ze dne 31. 1. 2022
13:59
31. 1. 2022
Dynamo Pardubice

Letadlo z východu zřejmě nepřiveze pouze posily pro Spartu. Podle informací iSport.cz loví nové akvizice v Rusku také Pardubice a Vítkovice. Dynamo údajně dolaďuje příchod jednoho ruského útočníka.

Zprávy ze dne 31. 1. 2022
13:40
31. 1. 2022
HC Sparta Praha

Nálož nových akvizic Sparty právě explodovala! Pražané před uzávěrkou přestupů přivádí do Tipsport extraligy dvě ostřílené posily a jednoho navrátilce, jehož příchod obzvláště potěší fanoušky. Po necelém ročníku stráveném v Chabarovsku se do trikotu s rudým S vrací reprezentační útočník David Tomášek, aktuálně náhradník v olympijské nominaci. Novým parťákem Matěje Machovského se stává slovenský brankář Július Hudáček, kterého klub již před časem oťukával, ale dal přednost Dinamu Riga. Nicméně lotyšský účastník KHL se do play off nepodívá, bývalý brankář Pardubic tak nakonec kývl na návrat do Česka po osmi letech. Druhou sparťanskou posilou je velezkušený ruský útočník Gennadij Stoljarov. Pětatřicetiletý rodák z Moskvy má na kontě celkem 569 startů v KHL. Nynější sezonu začal v dresu italského Merana. Všichni tři hráči uzavřeli kontrakt do konce sezony.   

Zprávy ze dne 31. 1. 2022
12:57
31. 1. 2022
HC Sparta Praha

Vedení Sparty je těsně před přestupovou uzávěrkou zřejmě hodně akční. Na sociálních sítích láká fanoušky rovnou na tři posily! Jako nápovědu uvedli Pražané emoji branky, šipku zpět a ruskou vlajku. O které hráče půjde? Fanoušci již hromadně spekulují. Každopádně jak se zdá, sparťané představí nového parťáka brankáře Matěje Machovského, jednoho navrátilce a evidentně i novou akvizici z Ruska. Jasno by mělo být v nejbližších hodinách.

Zprávy ze dne 31. 1. 2022
10:32
31. 1. 2022
 

Ještě dnes mají kluby z Tipsport extraligy poslední možnost posílit své mužstvo před závěrečnou částí sezony. Už o půlnoci se za přestupy zabouchne brána. Veškeré pohyby a dění v českých týmech před uzávěrkou sledujte v ONLINE přenosu iSport.cz.   

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud