15. dubna 2024 • 15:30

Přestupy v extralize ONLINE: Španěl přesvědčil Tygry, má novou smlouvu

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
1. 12. 2020
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 1. 12. 2020
13:30
1. 12. 2020
Motor České Budějovice

PŘÍCHOD - Obránce Vladimír Roth přichází na měsíční výpomoc nováčkovi z Českých Budějovic. V poslední kompletní sezoně 30letý hokejista získal Masarykův pohár s Třincem, ale od léta 2020 byl bez angažmá. Nyní má v rámci mesíčního hostovaní pomoci poslednímu týmu extraligové tabulky. „Vladimír Roth je zosobněná hokejová zkušenost,“ napsal Motor na svůj web o nové posile do obrany. Poprvé by měl téměř po devíti mesících nastoupit ve čtvrtečním televizním utkání proti Spartě. Roth dříve v extralize působil ve Slavii či v Liberci. V KHL odehrál 18 zápasů za Sibir Novosibirsk.

Zprávy ze dne 1. 12. 2020
09:15
1. 12. 2020
 

PŘESTUP – Mladý útočník Marcel Barinka bude v nové sezoně působit v německém Kolíně nad Rýnem, kde jej povede bývalý kouč Sparty Uwe Krupp. S týmem Haie už v minulých týdnech trénoval a nyní bylo podle oficiálních stránek klubu jeho angažmá stvrzeno. Německá DEL odstartuje kvůli pandemii koronaviru až 17. prosince. Devatenáctiletý vnuk bývalého trenéra české reprezentace Aloise Hadamczika a nevlastní syn zkušeného obránce Michala Barinky v uplynulých dvou sezonách působil v zámořské QMJHL, kde oblékal dres Halifax Mooseheads.

Zprávy ze dne 1. 12. 2020
06:47
1. 12. 2020
HC Sparta Praha

SPEKULACE – Stále se neví, kdy a jak začne NHL. A tak třeba obránce Radko Gudas stále myslí na rozehrání se v Tipsport extralize. Pro iSport Premium potvrdil, že je nadále v kontaktu se Spartou. „Je to moje srdeční záležitost, nejlepší možnost,“ uvedl. O možném angažmá se už bavil se sportovním manažerem Jaroslavem Hlinkou, vše ale záleží na okolnostech ohledně startu nové sezony NHL. Více čtěte ZDE >>>

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud