15. dubna 2024 • 15:30

Přestupy v extralize ONLINE: Španěl přesvědčil Tygry, má novou smlouvu

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
18. 8. 2021
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 18. 8. 2021
17:00
18. 8. 2021
Rytíři Kladno

Hokejisté Kladna budou mít v blížící se sezoně v Tipsport extralize partnerský klub. Na úzké spolupráci se vedení Rytířů dohodlo s prvoligovými Litoměřicemi, odkud mohou v rámci střídavých startů přicházet hráči Stadionu. Jedním z nich je i brankář Tomáš Král. Osmadvacetiletý gólman, který má na kontě starty v dresu Sparty či Plzně, by měl v kladenské bráně nastoupit už během přípravy. Není vyloučené, že během sezony bude krýt záda nové jedničce Landonu Bowovi z Kanady.

   

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud