16. dubna 2024 • 12:35

Přestupy v extralize ONLINE: Najman skončil v Liberci, jde do Finska

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
1. 9. 2018
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 1. 9. 2018
18:28
1. 9. 2018
 
PÁTEK 31. SRPNA
Zprávy ze dne 1. 9. 2018
18:47
1. 9. 2018
 

MLADÁ BOLESLAV – Kádr redukuje i Mladá Boleslav, která do prvoligové Slavie pustila mladého obránce Františka Hrdinku. Dohoda je taková, že odchovanec Letňan bude hrát i trénovat se Slavií. „Stane se členem našeho týmu a pro Boleslav by byl v případě potřeby k dispozici,“ uvedl na klubovém webu „sešívaných“ hlavní trenér Miloš Říha mladší. Hrdinka nastoupil za Slavii už ve třech přípravných zápasech. „Ukázal, že se jedná o kvalitního hráče. Určitě by nám měl pomoci,“ dodal Říha. Hrdinka má v extralize zatím bilanci 40 utkání, ve kterých zapsal jednu asistenci, navíc reprezentoval na posledních dvou světových šampionátech do 20 let.

Zprávy ze dne 1. 9. 2018
12:10
1. 9. 2018
 

MOUNTFIELD HK – V Hradci Králové nakonec nebude působit slovenský útočník Michal Hlinka. Do přípravy Mountfieldu se sice zapojil už na začátku června, dva týdny před startem extraligy se však s ním klub dohodl na ukončení vzájemné spolupráce. Poslední dva ročníky nastupoval 25letý útočník v dresu Slovanu Bratislava v KHL, obě ale dokončoval v rodném Trenčíně. Po doléčení vleklého zranění Hlinka naskočil za Mountfield do třech přípravných zápasů, ve kterých zapsal jednu asistenci. V extralize však zápisy střádat nebude.

Zprávy ze dne 1. 9. 2018
18:26
1. 9. 2018
 
ČTVRTEK 30. SRPNA
Zprávy ze dne 1. 9. 2018
14:34
1. 9. 2018
 

VÍTKOVICE – Defenzivu Vítkovic posílil 21letý obránce Tomáš Černý, který v ostravském klubu uspěl na zkoušce. „V přípravných utkáních i v trénincích nám ukázal, co v něm je a získal si naši důvěru. Od nynějška je právoplatným členem našeho vítkovického týmu,“ uvedl na klubovém webu trenér a generální manažer Jakub Petr. V minulé sezoně působil odchovanec Opavy ve Slovanu Bratislava, v jehož dresu naskočil do deseti utkání KHL a připsal si i jednu asistenci. Nastupoval také ve druhé slovenské lize za HC Osmos Bratislava. V Česku zatím hrál jen třetí nejvyšší soutěž za mateřskou Opavu. Po neúspěšném testu se naopak s Vítkovicemi rozloučil slovenský obránce Dominik Trška, bratr Petera, který v klubu načne druhou sezonu.

Zprávy ze dne 1. 9. 2018
22:29
1. 9. 2018
 

LITVÍNOV – Litvínov shání brankářskou dvojku. V úvodu sezony se totiž bude muset obejít bez brankáře Michaela Petráska, který musí na operaci s ramenem. Mimo hru bude několik týdnů. „Došlo k opakovanému zranění ramenního klubu, které již vyžadovalo chirurgický zákrok,“ píše se na klubovém webu Vervy. Klub tak jedná s dalším brankářem, který by měl nahradit Petráska a minimálně v úvodu sezony krýt záda nové jedničce Jaroslavu Janusovi, který se do Litvínova před sezonou vrátil po roční odmlce v Liberci.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud