16. dubna 2024 • 13:25

Přestupy v extralize ONLINE: Vítkovice oznámily nové kouče. Odchod z Brna

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
3. 5. 2019
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 3. 5. 2019
09:28
3. 5. 2019
 
PÁTEK 3. KVĚTNA
Zprávy ze dne 3. 5. 2019
16:56
3. 5. 2019
 

PŘESTUP – První posilu už oznámily i Pardubice, kam se z Plzně stěhuje útočník Denis Kindl. S klubem, kde hokejově rostl před odchodem do zámoří, uzavřel víceletý kontrakt. Kindl se vrací do Pardubic po deseti letech, poslední dvě extraligové sezony strávil v Plzni. V uplynulém ročníku odehrál v základní části 48 utkání s bilancí 25 bodů za 12 gólů a 13 asistencí. V sedmi zápasech play off jednou skóroval. „Je v produktivním věku. Vyzrál v šikovného útočníka. V minulé sezoně nasbíral vysoký počet bodů. V Plzni byl produktivní a očekáváme, že na tuto bilanci naváže i v našem týmu,“ uvedl generální manažer Dušan Salfický. Více čtěte ZDE >>>

Zprávy ze dne 3. 5. 2019
09:27
3. 5. 2019
 

ODCHOD – Po konci v Mladé Boleslavi našel nové angažmá obránce David Němeček. V příští sezoně bude nastupovat za Lukko Rauma působící ve finské nejvyšší soutěži, se severským klubem podepsal podle oficiálního webu roční smlouvu s opcí. Ve Finsku už působil v sezoně 2014/15, kdy hrál za juniorku TPS Turku a ve čtyřech zápasech nakoukl i do prvního týmu. „Mám dobré vzpomínky. Zlepšil jsem se zde jako hráč i člověk. Vím, jaké je to zde hrát a žít, což mi usnadní adaptaci,“ řekl 23letý bek, který si v minulé sezoně připsal i čtyři starty za národní tým. V extralize kromě Mladé Boleslavi působil i v rodné Plzni.

Zprávy ze dne 3. 5. 2019
19:13
3. 5. 2019
 

PŘESTUP – Po dvou letech se do Olomouce vrací obránce Alex Rašner, návrat odchovance zveřejnili Hanáci na svém webu. Během posledních dvou sezon působil 23letý obránce v extraligovém Chomutově a prvoligových týmech Kadaně, Prostějova a Havířova. Za Moru v extralize naskočil do 106 zápasů s bilancí jednoho gólu a deseti asistencí. Po útočnících Lukáši Klimkovi a Marku Heclovi jde o třetí posilu pro Olomouc.

Zprávy ze dne 3. 5. 2019
14:11
3. 5. 2019
 

PŘESTUP – Druhou posilu hlásí Kometa! A stejně jako v případě Jakuba Lva lovila ve Vítkovicích, odkud přichází další útočník Lukáš Kucsera. V Brně bude dva roky hostovat. „Jsem rád, že jednání dopadla úspěšně. Lukáš je velká posila do útoku, měli jsme o něj zájem už v minulosti. Nyní dolaďujeme veškeré papírové formality,“ řekl k příchodu brněnský majitel Libor Zábranský. Kucsera doposud v nejvyšší soutěži hrál jen za Vítkovice, ve 304 zápasech nasbíral 120 bodů za 56 branek a 64 asistencí.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud