16. dubna 2024 • 13:25

Přestupy v extralize ONLINE: Vítkovice oznámily nové kouče. Odchod z Brna

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
4. 2. 2021
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 4. 2. 2021
12:47
4. 2. 2021
Vítkovice

OPCE - Obránce Petr Gewiese bude i v příští sezoně působit v extraligových Vítkovicích. Ostravský klub se rozhodl využít opci ve smlouvě, kterou sedmadvacetiletý hráč podepsal v aktuálním ročníku soutěže. Urostlý obránce přišel do Vítkovic z prvoligového Šumperka v polovině prosince nejprve na měsíční hostování. Ještě před koncem roku ale Gewiese podepsal smlouvu do konce sezony a nyní má i jistotu angažmá pro další ročník.

Zprávy ze dne 4. 2. 2021
12:28
4. 2. 2021
 

iSport podcast k posilám v extralize: Hraje se poslední čtvrtina základní části, 31. ledna se uzavřelo přestupové okno. Kluby se snažily co nejvíce posílit na nadcházející play-off. Jelikož se vyřazovací boje budou týkat hned dvanácti ze čtrnácti týmů, letošní přestupový deadline se proto nesl v trochu klidnějším duchu ve srovnání s předchozími lety. Přesto se pár zajímavých přesunů urodilo. Nejen o nich diskutují redaktoři deníku Sport Pavel Ryšavý a Ondřej Kuchař. Tématem budou také favorité na titul: poprvé od roku 2007 by pohár mohla zvednout Sparta. Počítat se ale musí také s Libercem či Třincem. Moderuje Martin Pešout. Více ve VIDEU.

VIDEO
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud