15. dubna 2024 • 15:30

Přestupy v extralize ONLINE: Španěl přesvědčil Tygry, má novou smlouvu

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
3. 5. 2022
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 3. 5. 2022
14:11
3. 5. 2022
Karlovy Vary

Obranu Karlových Varů vyztuží Tomáš Bartejs, který posledních šest let strávil v Kometě. V Energii podepsal smlouvu do konce sezony 2022/23 s opcí do konce sezony 2024/25.

Zprávy ze dne 3. 5. 2022
13:59
3. 5. 2022
Vítkovice

Vítkovice hlásí posilu ze Slovenska a USA zároveň. Do Ostravy přichází americký bek Willie Raskob, který se před rokem vydal do střední Evropy a s Nitrou se stal vicemistrem Slovenska. 

 

Zprávy ze dne 3. 5. 2022
10:26
3. 5. 2022
HC Škoda Plzeň

Další posilu hlásí Plzeň, která přivádí slovenského obránce Martina Vitaloše (21). Účastník mistrovství světa dvacítek z roku 2020 přichází na západ Čech z týmu poraženého finalisty slovenské extraligy Nitry. S Indiány podepsal Vitaloš dvouletou smlouvu. „Martin prošel slovenskou dvacítkou a v mladém věku už odehrál několik zápasů i za dospělou reprezentaci. Hráč s velkým potenciálem, kterého jsme určitou dobu sledovali a mluvili o něm s řadou lidí ze Slovenska,“ řekl klubovému webu Plzně sportovní manažer Tomáš Vlasák. Vitaloše přirovnal ke krajanovi Peteru Čerešňákovi, který po šestiletém působení Škodu opustil.

Zprávy ze dne 3. 5. 2022
10:13
3. 5. 2022
Vítkovice

Ve Vítkovicích dostane šanci vsetínský talent Roman Půček (22), který už v minulé sezoně v Ostravě jednou nastoupil na střídavý start. Teď se do Vítkovic přesouvá natrvalo a měl by dokázat, že na extraligu má. „Roman Půček byl v našem širším kádru už v minulé sezoně. Během ní předváděl ve Vsetíně dobré výkony, patřil k nejlepším střelcům týmu v základní části. Proto jsme se rozhodli mu dát šanci a nabídnout mu místo v našem týmu pro nadcházející sezonu. Věříme, že příležitost úspěšně využije,“ říká sportovní ředitel Roman Šimíček.

Zprávy ze dne 3. 5. 2022
10:07
3. 5. 2022
Litvínov

Litvínov potvrdil odchod útočníka Richarda Jarůška, s kterým se vedení Vervy rozhodlo ukončit kontrakt. Třicetiletý odchovanec Komety Brno opouští severočeský klub po třech letech. Do Litvínova přišel účastník mistrovství světa v Rusku z roku 2016 ze Sparty. „Po dohodě s realizačním týmem jsme se rozhodli Richardovi ukončit smlouvu. Richard se v první sezoně v Litvínově svými góly výrazně podílel na záchraně extraligy a v následujícím ročníku na to dokázal navázat. Letos se mu sezona bohužel nepovedla. Richardovi děkujeme za odvedené služby, přejeme mu hodně štěstí a zdraví do budoucna,“ uvedl na klubovém webu generální ředitel Litvínova Pavel Hynek.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud