19. dubna 2024 • 21:30

Přestupy v extralize ONLINE: ztráta pro Vary, opora nebude pokračovat

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
31. 5. 2023
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 31. 5. 2023
19:14
31. 5. 2023
HC Sparta Praha

Dřívější informace iSport.cz se potvrdily. Sparta před novou sezonou posiluje obranné řady o kanadského zadáka Aarona Irvinga. O sedmadvacetiletého beka měla zájem už v závěru minulého ročníku, tehdy dal ale přednost nabídce Davosu. Bývalý hráč Litvínova se po roce stráveném ve Finsku a Švýcarsku nyní rozhodl pro kontrakt s Pražany. „Je to velice kvalitní bek se zajímavými zkušenostmi, navíc pravák, kterých je nedostatek. Věříme, že do našeho týmu skvěle zapadne,“ uvedl sportovní šéf Tomáš Divíšek pro klubový web.

Zprávy ze dne 31. 5. 2023
11:39
31. 5. 2023
Mountfield HK

Matěj Chalupa a Patrik Miškář budou pokračovat v týmu Mountfield HK i v příští sezoně. Oba hráči podepsali na východě Čech roční dvoucestný kontrakt s opcí.

Zprávy ze dne 31. 5. 2023
11:00
31. 5. 2023
HC Sparta Praha

Útočník David Tomášek skončil ve Spartě, využil klauzuli ve smlouvě a zamířil do švédského Färjestadu. Deník Sport o tom už dřív informoval. „Nechtěli jsme Davidovi bránit v tom, aby dál rozvíjel svou skvěle rozjetou kariéru. Využil klauzuli ve smlouvě a my mu samozřejmě přejeme hodně štěstí. Je to pro něj další krok. Doufáme, že se naše cesty jednou znovu protnou,“ uvedl pro klubový web Tomáš Divíšek, člen představenstva Sparty. Dál prozradil, že v nejbližších dnes Pražané dotáhnou další posily.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud