19. dubna 2024 • 14:10

Přestupy v extralize ONLINE: Boleslav vítá finského útočníka, Zachar u Tygrů

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
24. 11. 2022
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě Česká účast
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 24. 11. 2022
22:16
24. 11. 2022
Dynamo Pardubice

Talentovaný hokejový obránce Ondřej Chabada podepsal novou smlouvu v extraligových Pardubicích. Devatenáctiletý bek, jenž je členem juniorské reprezentace, bude součástí Dynama i v dalších třech sezonách. Východočeši o tom informovali na svém oficiálním webu. „Je to pro mě splněný sen a takové zadostiučinění. Vždycky jsem doufal, že si vybojuji smlouvu s Dynamem, což se teď stalo, takže mám obrovskou radost. Výkony mohou být vždycky lepší, ale zatím si plním cíle, které jsem do sezony měl. Věřím, že to bude ještě lepší,“ uvedl Chabada.

Zprávy ze dne 24. 11. 2022
22:15
24. 11. 2022
Karlovy Vary

Hokejový útočník Jiří Černoch bude i nadále působit v extraligových Karlových Varech. Bronzový medailista z letošního mistrovství světa podepsal s Energií novou dlouholetou smlouvu, která vyprší v dubnu 2026. „Jsme moc rádi, že se nám podařilo s Jirkou domluvit na pokračování jeho působení v našem klubu. Víme, že o něj měla zájem řada týmů nejenom z extraligy, o to víc jsme rádi, že bude v Karlových Varech pokračovat. Patří mezi klíčové osobnosti mužstva,“ řekl sportovní manažer Václav Skuhravý na klubovém webu.

Zprávy ze dne 24. 11. 2022
10:16
24. 11. 2022
Motor České Budějovice

Návrat do nejvyšší soutěže. Hokejisty extraligových Českých Budějovic posílí obránce Daniel Gazda z prvoligového Zlína. Pětadvacetiletý bek s reprezentačními zkušenostmi přichází do Motoru na měsíční hostování. Opačným směrem míří bek Ondřej Kachyňa. Oba kluby o tom informovaly na svých oficiálních webech.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud