15. dubna 2024 • 15:30

Přestupy v extralize ONLINE: Španěl přesvědčil Tygry, má novou smlouvu

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
26. 2. 2023
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 26. 2. 2023
15:08
26. 2. 2023
HC Sparta Praha

Sparta se podle švédských médií zajímá o zkušeného Fina Juhaniho Tyrväinena, který aktuální působí v nejvyšší švédské lize. Mistr světa z Bratislavy v roce 2019 hraje za Luleu, s níž má smlouvu ještě do konce následující sezony. Dříve ve finské a nyní i ve švédské lize pravidelně v průměru sbíral 30-40 kanadských bodů v ročníku. Letos se ale lehce trápí, ve 45 duelech má na svém kontě 15 bodů (6+9) a i přes platnou smlovu se začíná spekulovat u změně prostředí. Jedním ze zájemců má být i Sparta, což švédským médiím potvrdil trenér Hans Wallson. Přiznal, že o něm s kolegou Miloslavem Hořavou a vedením klubu mluví, ale zároveň dodal, že stejně tak o něm diskutují v několika dalších klubech. Varianta, že by Spartu na startu příští sezony posílil, je tedy ve hře.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud