25. dubna 2024 • 15:55

Přestupy v extralize ONLINE: Tygři udrží hvězdu! Pardubický podpis

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
4. 4. 2023
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 4. 4. 2023
17:14
4. 4. 2023
Motor České Budějovice

Českých Budějovicích vítají první dvě posily před příští sezonou. A pro fanoušky Motoru jde o dobře známé tváře. Podle dřívějších informací se vracejí obránci Pavel Pýcha a David Štich. Někdejší kapitán Jihočechů a nynější reprezentant po dvou sezonách v Mladé Boleslavi podepsal s mateřským klubem smlouvu na dva roky. Z města automobilů se po ročním hostování vrací také třiatřicetiletý tvrďák, jenž minulý ročník pomohl Budějovicím k bronzovým medailím. Nyní se dohodl na dvouletém kontraktu s možností opce.

Zprávy ze dne 4. 4. 2023
15:44
4. 4. 2023
Bílí Tygři Liberec

Je to oficiální. Brankář Petr Kváča, který ještě před pár dny bojoval v s Libercem ve čtvrtinále extraligy, míří do Švédska, konkrétně do Rögle. 

„Chytal tu Roman Will, proto jsem zápasy Rögle sledoval. I v hokejové lize mistrů. Zapamatoval jsem si zelenobílé barvy, arénu a fanoušky. Moc se těším, až tam budu hrát,“ řekl klubovému webu.

Zprávy ze dne 4. 4. 2023
11:20
4. 4. 2023
Mladá Boleslav

Další změny v kádru hlásí Mladá Boleslav. Bruslaři se dohodli na pokračování s útočníkem Davidem Dvořáčkem a mladým obráncem Alešem Čechem. Dvořáček dorazil do města škodovek v lednu ze Sparty v rámci výměny za Pavla Kousala, v 17 zápasech si připsal šest bodů (3+3). Stříbrný junior z letošních dvacítek Čech naskočil za áčko do čtyř duelů, aktuálně pomáhá juniorce v semifinále play off. V klubu pak po třech a půl letech končí slovenský forvard Mário Lunter. „V kabině byl oblíbený. Děkujeme za veškerou práci, kterou v našich barvách odvedl a přejeme mnoho úspěchů na další cestě,“ uvedl na klubovém webu sportovní ředitel Martin Ševc.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud