15. dubna 2024 • 15:30

Přestupy v extralize ONLINE: Španěl přesvědčil Tygry, má novou smlouvu

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
23. 3. 2020
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 23. 3. 2020
19:30
23. 3. 2020
 

PRODLOUŽENÍ SMLUV - Vedení Litvínova prodloužilo smlouvy s obránci Patrickem Kudlou a Janem Ščotkou. Klub na svém webu oznámil, že uplatnil opci v jejich dosavadních kontraktech. Třiadvacetiletý Ščotka v posledním zkráceném ročníku skončil v bodování zadáků Vervy druhý, ve 46 utkáních zaznamenal 13 bodů za pět branek a osm nahrávek. Stejně starý Kanaďan Kudla posílil Litvínov z prvoligového Frýdku-Místku začátkem listopadu. Poté, co si vybojoval místo v sestavě, se zařadil mezi klíčové postavy defenzivy. Za 33 startů nasbíral čtyři góly a pět asistencí. S 15 kladnými body byl nejlepším hráčem týmu v hodnocení účasti na ledě. "Má ofenzivní vlohy díky zkušenostem z útoku a ví, jak s kotoučem naložit při přechodu do útočné fáze hry. V soupeřově třetině si především ke konci sezony dovoloval neskutečné věci a byl za to odměněn i góly. Byla to jeho obrovská přidaná hodnota a z toho důvodu jsme uplatnili opci, abychom mohli s tímto perspektivním obráncem dále pracovat," řekl generální ředitel klubu Jiří Šlégr na adresu kanadského beka.

 

Zprávy ze dne 23. 3. 2020
17:30
23. 3. 2020
 

PODPIS - Hokejoví brankáři Patrik Hamrla, Adam Horák a Jakub Kašpar prodloužili smlouvy s Karlovými Vary. V dresu Energie by se měli poprat o místo dvojky za Filipem Novotným. Na západě Čech počítají s tím, že po letošním draftu NHL zřejmě opustí tým sedmnáctiletý gólman Jan Bednář. Kouč a sportovní manažer Martin Pešout chce přemluvit v pokračovaní v kariéře jednačtyřicetiletého kapitána Václava Skuhravého.

 

Zprávy ze dne 23. 3. 2020
16:10
23. 3. 2020
 

ODCHOD - Angažmá v Tipsport extralize bylo pro zkušeného obránce Villeho Koistinena opravdu jen kratičkou epizodou. Sedmatřicetiletý finský zadák, který v lednu posílil Spartu před klíčovou fází ročníku, bude od nové sezony hrát ve Finsku za Hämeenlinnu. Klub z tamní elitní soutěže již oficiálně představil rodáka z Oulu jako novou posilu na svých webových stránkách. Někdejší finský reprezentant kvůli předčasně ukončené sezoně a zdravotním problémům stihl odehrát v dresu Pražanů pouze sedm zápasů, ve kterých si připsal jednu asistenci. Do rodné vlasti se vrací po sedmi letech.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud