18. dubna 2024 • 16:12

Přestupy v extralize ONLINE: Zachar bude pokračovat v Liberci

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
31. 3. 2020
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 31. 3. 2020
16:54
31. 3. 2020
 

PODPIS – V tvoření soupisky na příští sezonu pokračují Karlovy Vary. V dresu Energie bude pokračovat talentovaný útočník Otakar Šik, který s klubem uzavřel novou dvouletou smlouvu s opcí ještě na další sezonu. „Je náš hráč, který byl minulou sezonu součástí projektu v Litoměřicích. Myslíme si, že udělal zase další posun, aby se dostal do základního kádru a vybojoval si stále místo v sestavě. Proto jsme mu nabídli smlouvu na další roky,“ řekl klubovému webu hlavní trenér a sportovní manažer Martin Pešout. Šik v uplynulé sezoně sehrál v extralize 14 zápasů a připsal si tři body (2+1).

Zprávy ze dne 31. 3. 2020
13:50
31. 3. 2020
 

SPEKULACE – Přestupová pecka by mohla mířit z Brna do Českých Budějovic! Nováček extraligy má podle informací iSport.cz zájem o zkušeného brankáře Marka Čiliaka, který v uplynulé sezoně přišel o místo jedničky v Kometě. „Něco na tom bude,“ řekl zdroj z hráčova blízkého okolí. Více čtěte ZDE >>>

Zprávy ze dne 31. 3. 2020
9:30
31. 3. 2020
 

KONEC V KLUBU - Vedení Komety Brno se rozloučilo s dlouholetou oporou. Ostřílený obránce Tomáš Malec končí po šesti letech v jihomoravském klubu, se kterým vyhrál oba mistrovské tituly z roku 2017 a 2018. Sedmatřicetiletému slovenskému zadákovi skončila po sezoně smlouva a na její prodloužení se již s klubovým šéfem Liborem Zábranským nedohodl. "Tomáš tu odvedl obrovský kus práce, ale čas se nedá zastavit. Šanci dostanou mladí," řekl majitel Komety v rozhovoru pro iDnes.cz. Rodák ze Skalice s pověstí poctivého beka odehrál s menšími přestávkami za Brno celkem devět sezon, v extralize nastupoval také za Třinec, Chomutov a Vítkovice. Kam povedou kroky beka se 46 starty v NHL je zatím nejisté. Není vyloučen návrat na Slovensko, kde však Malec neodehrál jediný zápas v seniorské soutěži.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud