18. dubna 2024 • 16:12

Přestupy v extralize ONLINE: Zachar bude pokračovat v Liberci

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
17. 10. 2019
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 17. 10. 2019
17:57
17. 10. 2019
 

PŘESTUPMladá Boleslav musela reagovat na další zranění brankáře Jana Růžičky, kterého čeká zřejmě dlouhá pauza. Z finského Pori si tak stáhla odchovance Radka Haase mladšího. Teprve 19letý gólman je synem trenéra brankářů Mladé Boleslavi, poslední dvě sezony a začátek té aktuální působil ve Finsku, kde si zachytal i ve třech zápasech nejvyšší seniorskou soutěž. Po zranění Růžičky by měl jako dvojka krýt záda Gašperu Krošeljovi. „V pondělí se mi Boleslav ozvala, jestli se nechci vrátit. Přiznávám, že jsem neváhal ani minutu. Šance chytat českou extraligu v devatenácti – to se snad ani nedá odmítnout,“ uvedl pro klubový web.

Zprávy ze dne 17. 10. 2019
17:01
17. 10. 2019
 

PŘESTUPY – Změny v kádru registrují také v Karlových Varech. Energii posílil odchovanec Vojtěch Polák, který v posledních třech letech působil v KHL. Podle klubového webu se dohodl na spolupráci do 2. prosince a v případě, že budou mít obě strany zájem, angažmá bude pokračovat. Polák má velké zkušenosti ze zahraničí, na kontě má i pět startů v NHL za Dallas, kromě KHL si zahrál i finskou a švýcarskou ligu. V extralize se naposledy představil v sezoně 2013/14, když působil v Třinci. Kromě 34letého útočníka přivedly Vary i mladého obránce Dalimila Mikysku, který přichází minimálně na měsíční hostování z Komety Brno.

Zprávy ze dne 17. 10. 2019
13:33
17. 10. 2019
 

PŘESTUP – Další posila přichází do trápícího se Zlína, ofenzivu vyztuží mladý slovenský útočník Samuel Buček. Teprve 20letý forvard začal sezonu ve finském KooKoo, kde se mu však příliš nedařilo (5 zápasů, 0+1). V minulosti působil v zámořských juniorských soutěžích. Před minulou sezonou se vrátil do Nitry, kde ho vedl nynější zlínský kouč Antonín Stavjaňa. „Měl sice pomalejší rozjezd, ale začátkem listopadu se rozstřílel, sázel jeden gól za druhým a pravidelně bodoval. Měl velkou zásluhu, že Nitra došla až do finále,“ řekl Stavjaňa. Buček zažil skvělý ročník, v 71 zápasech včetně play off nastřílel 39 gólů. Naváže na to ve Zlíně?

Zprávy ze dne 17. 10. 2019
12:40
17. 10. 2019
 

ZKOUŠKASparta stále nemá dost! Jmény už tak nabitý celek vítá další zajímavou posilu – zkušeného obránce Milana Jurčinu, který v posledních třech letech hrál německou ligu za Norimberk. Slovenský bek má za sebou více jak 400 startů v NHL, do Sparty přichází na zkoušku do listopadové reprezentační pauzy. „Je to zkušený silový hráč s vynikajícími fyzickými parametry, který by měl naši defenzivě pomoci,“ řekl sportovní manažer Jaroslav Hlinka. Na stejnou dobu prodloužil kontrakt i další slovenský obránce Marek Ďaloga, jenž původně na konci srpna podepsal s klubem krátkodobou smlouvu na šest týdnů. Více čtěte ZDE >>>

 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud