18. dubna 2024 • 16:12

Přestupy v extralize ONLINE: Zachar bude pokračovat v Liberci

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
27. 1. 2021
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 27. 1. 2021
17:45
27. 1. 2021
Oceláři Třinec

KONEC SMLOUVY – Hokejový obránce Vladimír Roth nakonec nebude pokračovat v Třinci, který oznámil před týdnem jeho návrat. Třicetiletý odchovanec Ústí nad Labem se dohodl na ukončení smlouvy a má namířeno na zahraniční angažmá. „Dostal jsem nabídku ze zahraničí, což jsem od začátku preferoval. Jsem vděčný, že mě vedení takto rychle uvolnilo a můžu jít hrát ven. Rozhodně se nerozcházíme ve zlém," řekl Roth webu Ocelářů.

Zprávy ze dne 27. 1. 2021
14:15
27. 1. 2021
 

VÝMĚNA - Hráče na hostovaní si mezi sebou mění Vítkovice s Plzní. V Ostravě bude do konce sezony působit centr David Stach, opačným směrem míří Martin Dočekal. Více čtěte ZDE >>>

Zprávy ze dne 27. 1. 2021
13:30
27. 1. 2021
Kometa Brno

HOSTOVÁNÍ - Slovenský hokejový obránce Peter Trška se po téměř čtyřech letech vrací do Komety Brno, kterou opustil v roce 2017 po zisku mistrovského titulu. Osmadvacetiletý odchovanec Dubnice tehdy odešel do Vítkovic, kde však před třemi týdny předčasně skončil a nyní se dohodl na hostování do konce sezony v Kometě.

Zprávy ze dne 27. 1. 2021
12:35
27. 1. 2021
 

HOSTOVÁNÍ - Oboustranné prodloužení hostování. Hokejový útočník Radovan Pavlík zůstane z Hradce Králové zapůjčen v Liberci až do konce sezony. Stejně tak setrvá v Mountfieldu forvard Marek Zachar, který na východ Čech zamířil právě za Pavlíka. Původně měli být oba do současných působišť zapůjčeni do 31. ledna.

Zprávy ze dne 27. 1. 2021
12:00
27. 1. 2021
HC Škoda Plzeň

HOSTOVÁNÍ - Hokejový útočník Albert Michnáč bude do konce sezony hostovat z Motoru České Budějovice v Plzni. Dvaadvacetiletý odchovanec pražské Sparty se v posledních sedmi zápasech nevešel do sestavy Jihočechů a po Spartě a Karlových Varech obleče dres čtvrtého extraligového celku v kariéře.

Zprávy ze dne 27. 1. 2021
10:00
27. 1. 2021
Dynamo Pardubice

PODPIS - Slovenský hokejový útočník Matej Paulovič bude i po této sezoně pokračovat v extraligových Pardubicích, s kterými uzavřel novou dvouletou smlouvu s opcí. Šestadvacetiletý rodák z Topolčan přišel do Dynama loni v polovině ledna z Hradce Králové. „Podpis Mateje Pauloviče nás velmi těší, protože se jedná o hráče, který nám zapadá do koncepce pro následující sezony. Je typem velice důrazného útočníka, který letos prokazuje, že je šikovný i v zakončení. Jsme rádi, že ho zranění ze začátku sezony nezbrzdilo a odvádí práci, kterou od něj očekáváme,“ řekl klubovému webu sportovní ředitel Dynama Dušan Salfický.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud