16. dubna 2024 • 13:25

Přestupy v extralize ONLINE: Vítkovice oznámily nové kouče. Odchod z Brna

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
29. 9. 2022
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě Česká účast
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 29. 9. 2022
15:17
29. 9. 2022
Litvínov

Do Litvínova zavítá už osmý cizinec. Klub zlákal Američana Joshe Wesleyho. Obránce v roce 2014 draftovala Carolina. NHL si nakonec nikdy nezahrál, stabilně se ale usadil v AHL, kde odehrál 163 zápasů. Ale Stanley Cup poznal. Více čtěte ZDE >>>

Zprávy ze dne 29. 9. 2022
15:11
29. 9. 2022
Litvínov

Pardubický brankář Dominik Frodl po utkání pátého extraligového kola na ledě Olomouce potvrdil, že o něj v průběhu sezony projevil zájem Litvínov. Pro českého gólmana by ovšem změna hned na úvod ročníku nedávala smysl. „Zájem přišel ze strany Litvínova, nebylo to z našeho popudu, aby si lidi nemysleli,“ prozradil Frodl.

Více čtěte ZDE >>>

Litvínov? Brankář Dynama Dominik Frodl potvrdil, že o něj zájem byl
Zprávy ze dne 29. 9. 2022
14:42
29. 9. 2022
Mountfield HK

Klub Mountfield HK oznámil odchod ruského útočníka Nikity Ščerbaka. Ten odcestoval do Kanady vinou současné celosvětové situace, bližší důvody Hradec na svých stránkách neoznámil. „Nebudu popisovat všechny svoje pocity, ale jsem ze současné situace velmi zklamán. Každopádně jsme s odchodem Nikity ztratili výborného hráče a především skvělého kluka do kabiny,“ uvedl generální manažer Hradce Aleš Kmoníček. 

Více čtěte ZDE >>>

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud