19. dubna 2024 • 21:30

Přestupy v extralize ONLINE: ztráta pro Vary, opora nebude pokračovat

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
2. 1. 2023
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 2. 1. 2023
13:44
2. 1. 2023
Kometa Brno

Dřívější informace iSport.cz se potvrdily. Brněnskou Kometu posiluje slovenský útočník Kristián Pospíšil. Šestadvacetiletý bronzový medailista z olympiády v Pekingu předčasně rozvázal smlouvu v Lappeenrantě a přesunul se do Brna, za které by mohl nastoupit již v úterý proti Litvínovu. „Z obou stran byl zájem. Chtěl jsem vyměnit tým a vyskytla se tato možnost. Jsem rád, že jsem v Brně a budu se snažit pomoct týmu, aby se vrátil na vítěznou vlnu,“ řekl rodák ze Zvolena pro klubový web.

Zprávy ze dne 2. 1. 2023
10:59
2. 1. 2023
Mladá Boleslav

Mladou Boleslav posílil švédský útočník Tim Söderlund. Čtyřiadvacetiletý hráč přišel z druholigového Djurgaardenu, kde podle klubového webu Středočechů předčasně ukončil smlouvu kvůli nespokojenosti s herním vytížením. V Bruslařském klubu uzavřel kontrakt do konce sezony s možností jeho prodloužení, poprvé by měl nastoupit v úterním duelu 34. kola extraligy v Karlových Varech. V Mladé Boleslavi dostali na vicemistra světa do 20 let z roku 2018 tip a sportovní ředitel Martin Ševc jej sledoval v pěti soutěžních zápasech. „Věřím, že jeho styl bruslení a vedení kotouče přinese čerstvý vítr do našich řad i do našich přesilových her,“ řekl Ševc. 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud