16. dubna 2024 • 13:25

Přestupy v extralize ONLINE: Vítkovice oznámily nové kouče. Odchod z Brna

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
2. 5. 2020
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 2. 5. 2020
18:00
2. 5. 2020
 

PODPIS - Brněnský bojovník bude nadále bojovat za mužstvo z Ostravy. Po vydařené záchraně Vítkovic v extralize bude jejich dres nadále oblékat zkušený útočník Jan Hruška. Čtyřiatřicetiletý odchovanec Komety, který v závěru minulé sezony přišel pomoct k uhájení elity, podepsal s klubem smlouvu do roku 2022. "Po vydařené záchraně Honza dokázal, že chce být součástí jádra vítkovického týmu, z čehož máme radost a ceníme si toho. Přesně z takových hráčů chceme poskládat naše mužstvo," řekl trenér Mojmír Trličík pro klubový web.

  

Zprávy ze dne 2. 5. 2020
12:19
2. 5. 2020
 

ODCHODY – Finský klub Tappara Tampere už oficiálně oznámil příchody obránce Michala Moravčíka (naposledy Litvínov) a útočníka Jiřího Smejkala (naposledy Sparta). Dvojice českých reprezentantů tak doplní brankáře Dominika Hrachovinu, jehož návrat finský klub potvrdil již v minulých dnech. Oba hráči podle klubového webu podepsali roční smlouvy. Moravčík si vyzkouší druhé zahraniční angažmá, v sezoně 2018/19 se neúspěšně snažil prosadit v NHL, smlouvu s Montrealem předčasně ukončil. Smejkal také působil v zámoří, v letech 2014 až 2016 hrál v juniorské WHL. Následně se vrátil do Evropy, krátce hrál za Záhřeb v KHL a poté přestoupil do Sparty. Více čtěte ZDE >>>

Zprávy ze dne 2. 5. 2020
11:40
2. 5. 2020
 

PODPIS - Hokejisty extraligových Vítkovic posílí slovenský reprezentační obránce Patrik Koch. Třiadvacetiletý účastník loňského mistrovství světa hrál naposledy za Košice. „Je to hodně talentovaný kluk. Jeho výkony mají stoupající tendenci a nyní nastalo ideální období na to, aby změnil prostředí slovenské extraligy. Vím, že už v minulé sezoně o něj byl zájem z řady klubů a pro Košice to byl tehdy malý zázrak, že jej udržely v týmu,“ uvedl sportovní ředitel Vítkovic Roman Šimíček na klubovém webu.

Zprávy ze dne 2. 5. 2020
11:30
2. 5. 2020
 

PODPIS - Hokejový útočník Jan Hladonik se v extralize stěhuje z Třince do Karlových Varů. Dvacetiletý odchovanec Ocelářů, který v uplynulé sezoně nastupoval i v prvoligovém Frýdku-Místku, podepsal s Energií roční smlouvu.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud