16. dubna 2024 • 13:25

Přestupy v extralize ONLINE: Vítkovice oznámily nové kouče. Odchod z Brna

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
26. 5. 2020
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 26. 5. 2020
16:19
26. 5. 2020
 

PODPIS - Tygří smečka získala druhého strážce branky. Vedení Liberce se dohodlo na ročním kontraktu s gólmanem Jaroslavem Pavelkou, který doplní jedničku Petra Kváču. Odchovanec Hradce Králové strávil minulou sezonu v Plzni, za Západočechy ale neodchytal jediný zápas kvůli zranění. „Jarda si v minulé sezoně prošel velmi těžkým obdobím. Nyní má touhu dokázat, že do extraligy patří, což dokázal už v předcházejících sezonách. Je to brankář v ideálním hokejovém věku, kterého zdobí výborné bruslení a čtení hry. Věřím, že společně s Petrem Kváčou vytvoří dvojici, která se vzájemně bude posouvat dál ve své kariéře,“ řekl Martin Láska, trenér brankářů Bílých Tygrů. 

Zprávy ze dne 26. 5. 2020
15:54
26. 5. 2020
 

PODPIS - Novou tváří v ofenzivě pardubického Dynama je 22letý útočník Lukáš Anděl. Hráč, který prošel i akademií Red Bullu Salcburk, si zahrál extraligu za Duklu Jihlava, právě v jejím dresu pak v dalších dvou sezonách v první lize zapsal 53 a 32 bodů. 

„Lukáše jsme si vytipovali díky našemu scoutingu. Na svůj mladý věk měl velice vydařené a produktivní dvě sezony v první lize. Jako mladík se neztratil ani v extraligové sezóně, kdy zaznamenal šest gólů. Lukáš je typ hráče, který může svým stylem hry oživit naši ofenzívu. Domluvili jsme se na jednoleté smlouvě s možností prodloužení na více let,“ řekl o něm člen představenstva Dušan Salfický. Anděl podepsal roční smlouvu s opcí na víceleté prodloužení.

Zprávy ze dne 26. 5. 2020
13:09
26. 5. 2020
 

ODCHOD - Přesun libereckého útočníka Jana Ordoše do Švédska je potvrzen. 23letý hráč posílí IK Oskarshamm, kam už na začátku května zamířil slovenský zadák Adam Jánošík z Plzně. Autor 19 bodů (7+12) v uplynulé sezoně podepsal v posledním týmu ukončeného ročníku SHL kontrakt na jeden rok.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud