19. dubna 2024 • 21:30

Přestupy v extralize ONLINE: ztráta pro Vary, opora nebude pokračovat

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
1. 7. 2021
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 1. 7. 2021
19:22
1. 7. 2021
Mountfield HK

Útočník Vladimír Růžička mladší předčasně končí v extraligovém Hradci Králové. Mountfield se s dvaatřicetiletým odchovancem Slavie, který na východ Čech zamířil loni, dohodl na ukončení kontraktu původně platném do konce nadcházejícího ročníku. „K 30. červnu jsme se dohodli s Vláďou na ukončení spolupráce. Hodně jsme o tomto kroku přemýšleli a rozhodl společný názor, že pro náš herní systém, který bychom chtěli příští rok praktikovat, bude lepší se poohlédnout po typologicky jiném hráči,“ uvedl v tiskové zprávě generální manažer hradeckého klubu Aleš Kmoníček.

Zprávy ze dne 1. 7. 2021
11:16
1. 7. 2021
Oceláři Třinec

Hokejisté mistrovského Třince vítají zpět ofenzivní eso! Jak již dříve informoval iSport.cz, k Ocelářům se vrací zkušený útočník Andrej Nestrašil, který ve slezském klubu krátce působil předminulou sezonu. Návrat třicetiletého střelce, který po konci minulé sezony skončil v Magnitogorsku, byl pro úřadující mistr prioritou po odchodech forvardů Matěje Stránského, Michaela Špačka a Jacka Rodewalda. „Andrej je špičkový útočník, který patří do kategorie rozdílových hráčů. Na jeho příchodu jsme pracovali několik měsíců a jsem moc rád, že se nakonec rozhodl pro nás. Myslím, že na tom bude mít podíl i ta krátká epizoda ze sezony 2019/20. Stihl nasát atmosféru, viděl zázemí na vlastní oči, poznal kluky v týmu a vyzkoušel si hrát pod vedením Václava Varadi,” řekl Jan Peterek, sportovní ředitel Třince pro klubový web.

Zprávy ze dne 1. 7. 2021
7:18
1. 7. 2021
Rytíři Kladno

Po návratu do Tipsport extraligy je Kladno s představováním posil na novou sezonu zatím hodně skromné. Klub doposud oficiálně potvrdil jen dvě posily - útočníka Matěje Berana (Litoměřice) a obránce Marka Baránka (Košice). Na soupisce navíc stále nefiguruje jediný brankář! Fanoušci už začínají být netrpěliví, pro jejich klid už by se ale brzy všechno mělo změnit. V polovině července se tým Jaromíra Jágra chystá představit nové Rytíře. Podle informací iSport.cz by se mělo jednat hned o šest hráčů, z nichž většina pochází ze zámoří. Kdo by měl mít k přestupu nejblíž? (VÍCE čtěte ZDE<<<) 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud