15. dubna 2024 • 15:30

Přestupy v extralize ONLINE: Španěl přesvědčil Tygry, má novou smlouvu

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
3. 5. 2020
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 3. 5. 2020
20:15
3. 5. 2020
 

PŘÍCHOD - Velice aktivní neděle v Ostravě nekončí! Vítkovicím se povedlo zlákat do týmu velezkušeného kanonýra Zbyňka Irgla, který se do mateřského klubu vrací po třinácti letech. Vicemistr světa z roku 2006 měl uskutečnit comeback již v minulé sezoně, z Olomouce však před přestupovou uzávěrkou nakonec neodešel. „Hokejově patří pořád mezi nejlepší hráče naší extraligy. Má hromadu zkušeností, výborný přístup na ledě i mimo něj. Navíc, už během minulé sezony se chtěl hodně vrátit do Vítkovic a pomoci se záchranou, což jen svědčí o tom, že na svůj mateřský klub doopravdy nezapomněl a chce za něj bojovat, a také proto jsme o jeho služby stály hned ve chvíli, kdy to bylo možné, tedy už v průběhu minulé sezony,“ řekl trenér Mojmír Trličík pro klubový web. Irgl je tak po Lukáši Krenželokovi dalším velkým navrátilcem. 

 

Zprávy ze dne 3. 5. 2020
19:40
3. 5. 2020
 

ODCHOD - Vítkovice se loučí s kapitánem. Ostřílený obránce Jan Výtisk se po vzájemné dohodě s vedením klubu rozhodl rozvázat smlouvu s mateřským týmem a hledat si jiné angažmá. Osmatřicetiletý ostravský rodák již nefiguroval v sestavě trenéra Mojmíra Trličíka. „Honza měl začátkem týdne pohovor s trenéry, kde mu bylo oznámeno, jaký styl hry chtějí trenéři preferovat a současně mu bylo také zcela férově a napřímo z úst hlavního trenéra Mojmíra Trličíka oznámeno, že s ním trenéři nepočítají v základní sestavě. Výsledkem tak je, jakkoli bolestivé to pro nás, pro Honzu i pro fanoušky může být, že se s Vítkovicemi loučí. Honza je velký bojovník, srdcař, dosavadní kapitán a zaslouží si úctu a poděkování za práci, kterou tady ve Vítkovicích odvedl," řekl šéf Vítkovic Roman Šimíček pro klubový web.

Zprávy ze dne 3. 5. 2020
19:00
3. 5. 2020
 

PODPIS - Ostravský obr zůstává doma. Vedení Vítkovic se dohodlo na nové smlouvě s vytáhlým obráncem Lukášem Kovářem. Klubový odchovanec, který v posledních čtyřech letech balancoval na hraně extraligy a první ligy si svými výkony v závěru sezony řekl o prodloužení spolupráce. „Lukáš podával stabilní a velice solidní výkony. Ukázal, že na extraligu má a že se nám do skladby týmu hodí, také proto došlo ke vzájemné domluvě na pokračování jeho působení u nás i v dalším extraligovém ročníku,“ řekl trenér Mojmír Trličík pro klubový web.

 

Zprávy ze dne 3. 5. 2020
13:15
3. 5. 2020
 

PODPIS - Donedávna velký pilíř Bílých Tygrů se vrací domů. Po dlouhých deseti letech si v mateřských Vítkovicích znovu zahraje ostřílený útočník Lukáš Krenželok. „Jsme rádi, že se Lukáš vrací k nám do týmu. Je to kvalitní útočník s bohatými zkušenostmi, se zažitými úspěchy, vítězný typ, výrazná součást vítězných týmů poslední dekády. Fakt, že je odchovanec a vrací se tedy domů, je také výhodou. Máme radost, že jsme jej do týmu získali,“ řekl vítkovický kouč Mojmír Trličík pro klubový web. Šestatřicetiletý rodák z Ostravy má za sebou veleúspěšnou dekádu, kterou strávil ve Slavii a převážně v Liberci. Pod Ještědem oslavil zisk mistrovského titulu a čtyři Prezidentské poháry.  

 

Zprávy ze dne 3. 5. 2020
12:05
3. 5. 2020
 

PODPIS - Pražané vkládají důvěru do odchovance. Pětadvacetiletý brankář Jakub Neužil dostane v příští sezoně šanci ukázat se mezi třemi tyčemi mateřské Sparty, do které se vrací po šesti letech. S vedením klubu podepsal jeden z nejlepších gólmanů minulého ročníku Chance ligy roční kontrakt. „Moc se chtěl do klubu vrátit, kontrakt bere jako obrovskou šanci. V minulé sezoně musel nuceně odejít z Prostějova, poté chytal za Kadaň, zároveň končil bakalářské studium na vysoké škole," řekl hráčův agent Martin Podlešák pro hokej.cz. Místo dvojky za Matějem Machovským ale nebude mít jisté. Pro návrat do sparťanské branky se během přípravy pokusí také Michal Neuvirth, vedení Sparty zůstává v kontaktu s Jakubem Sedláčkem, kterému skončilo hostování. Prostor by navíc mohl dostat talentovaný junior Oldřich Cichoň.  

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud