19. dubna 2024 • 21:30

Přestupy v extralize ONLINE: ztráta pro Vary, opora nebude pokračovat

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
4. 5. 2022
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě Česká účast
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 4. 5. 2022
18:05
4. 5. 2022
 

Po konci Matěje Machovského ve Spartě už je jasné, kde zkušený brankář bude chytat příští sezonu. Na roční smlouvě s možností opce se osmadvacetiletý rodák z Opavy dohodl s finským klubem KalPa Kuopio. „Matěj je zvyklý hodně hrát a je připravený převzít zodpovědnost. Dlouhá léta chytal za jeden z evropských velkoklubů a je již zkušeným gólmanem. Jsme rádi, že bude od nové sezony nosit zrovna náš dres,“ uvedl Anssi Laine, sportovní ředitel elitního finského celku pro klubový web. Po krátkém působení v Dinamu Riga jde u Machovského o teprve druhé zahraniční angažmá v Evropě. 

Zprávy ze dne 4. 5. 2022
17:41
4. 5. 2022
 

V KHL se oficiálně loučí trojice českých reprezentantů. Vedení Traktoru Čeljabinsk rozvázalo smlouvy s brankářem Romanem Willem a útočníky Tomášem Hykou s Lukášem Sedlákem. Kam povedou další kroky účastníků olympiády v Pekingu? Spekuluje se, že všechny tři z bývalých opor ruského klubu brzy představí Pardubice jako nové posily. O značném zájmu Dynama o výše zmíněné hráče nedávno informoval iSport.cz.

Zprávy ze dne 4. 5. 2022
17:15
4. 5. 2022
Karlovy Vary

Útočné řady Karlových Varů se rozrůstají. Do klubu z lázeňského města přicházejí David Kofroň z mistrovského Třince a Slovák Jozef Baláž. Třiadvacetiletý Kofroň podle svých slov po letech u Ocelářů potřeboval změnu, s Energií se tak dohodl na roční smlouvě s možností opce. O rok mladší Baláž je dobře známý hlavně fanouškům Vítkovic, kde od dorostu působil. V minulé sezoně si v dresu Nitry zahrál finále slovenské extraligy. Po návratu do Česka se vedením Západočechů dohodl na ročním kontraktu s možnou opcí až do konce ročníku 2024-25. 

 

Zprávy ze dne 4. 5. 2022
12:58
4. 5. 2022
HC Olomouc

Hokejisty extraligové Olomouce posílí obránce Lukáš Mareš z Jihlavy a útočníci Jakub Orsava z Hradce Králové s Lukášem Andělem z Pardubic. Hanácký klub příchod tří nových hráčů oznámil na svém oficiálním we

Zprávy ze dne 4. 5. 2022
10:12
4. 5. 2022
HC Škoda Plzeň

Plzeň avizovala, že představí šest nových hráčů, nakonec ale přivedla ještě sedmou posilu. Stává se jí důrazný mladý útočník Kryštof Hrabík, který působil na farmě San Jose.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud