16. dubna 2024 • 13:25

Přestupy v extralize ONLINE: Vítkovice oznámily nové kouče. Odchod z Brna

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
16. 1. 2020
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 16. 1. 2020
16:52
16. 1. 2020
 

PŘESTUP – Náhradu za Adama Poláška našla Sparta. Pražskému klubu se do konce sezony upsal 37letý obránce Ville Koistinen. Dvojnásobný finský medailista z mistrovství světa naposledy působil v německém Ingolstadtu, kde v aktuální sezoně posbíral 10 bodů (3+7) ve 23 zápasech. „Potřebovali jsme ofenzivně laděného beka. Je to nesmírně chytrý a tvořivý hráč, který bude dobře podporovat náš útok,“ uvedl pro klubový web sportovní ředitel Petr Ton. Koistinen v minulosti působil i v NHL, kde hrál za Nashville a Floridu, v KHL, Švédsku, Finsku i Švýcarsku.

Zprávy ze dne 16. 1. 2020
13:27
16. 1. 2020
 

PODPIS - Obránce Peter Trška bude i nadále hrát za extraligové Vítkovice. Sedmadvacetiletý slovenský reprezentant podepsal s ostravským klubem novou tříletou smlouvu. "Mám to tady rád, klub mi přirostl k srdci a hlavně bych tady rád něco dokázal a vyhrál, chci pomoci Vítkovicím k úspěchům. Jednání byla rychlá, férová," uvedl Trška na klubovém webu.

Zprávy ze dne 16. 1. 2020
13:08
16. 1. 2020
 

KONEC V TÝMU - V extraligových Pardubicích skončil útočník Roman Vlach. Třicetiletý hokejista přišel do Dynama v listopadu z Plzně, po návratu Tomáše Rolinka do kádru ho poslední celek tabulky uvolnil. "S Romanem jsme dnes ukončili spolupráci, protože se nenaplnilo naše očekávání," uvedl člen představenstva Dušan Salfický na klubovém webu.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud