15. dubna 2024 • 15:30

Přestupy v extralize ONLINE: Španěl přesvědčil Tygry, má novou smlouvu

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
12. 4. 2020
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 12. 4. 2020
14:30
12. 4. 2020
 

ODCHOD -Plzni se loučí další hráč. Po téměř sedmi letech na západě Čech končí útočník Miroslav Indrák. Písecký odchovanec odchod potvrdil na svém Instagramu. „Tímto bych chtěl poděkovat Plzni za necelých 7 sezon, mnoho skvělých zážitků a cenných zkušeností. Byla to jízda a je načase se posunout dál," napsal čtyřiadvacetiletý forvard, který minulý ročník dohrával na hostování ve Vítkovicích. Není vyloučeno, že v ostravském mužstvu zůstane, o budoucnosti bývalého juniorského reprezentanta však zatím není jasno. Vedle Indráka skončil v Plzni již dříve také zkušený bek Lukáš Pulpán. Indiány by měli opustit ještě tři hráči.   

Zprávy ze dne 12. 4. 2020
14:00
12. 4. 2020
 

ODCHOD - Po rychlém pádu Kladna z extraligy se klub s velkou pravděpodobností rozloučí s několika oporami. Prvním potvrzeným hráčem je útočník Tomáš Redlich. Odchovanec Rytířů chce pokračovat v nejvyšší soutěži, především z toho důvodu se s rodným městem loučí. Touží po změně. „Tomáš ji potřebuje, bavili jsme se o tom delší dobu. Byl věrný Kladnu, jinde v podstatě nehrál. Jednání finišují, zatím samozřejmě nemohu být konkrétní. Ale o Tomáše zájem je, věřím, že v nejvyšší soutěži bude pokračovat," řekl hráčův agent Tomáš Krejčí pro hokej.cz. V minulé sezoně nastoupil Redlich do 51 zápasů, ve kterých vstřelil devět gólů a připsal sedm asistencí.  

Zprávy ze dne 12. 4. 2020
13:30
12. 4. 2020
 

SPEKULACE - Kádr Komety Brno se zřejmě rozroste o rakouského reprezentanta. Podle serveru Ring Hockey Magazin míří do extraligového klubu devětadvacetiletý útočník Peter Schneider. Účastník posledních dvou mistrovství světa již v Česku působil, v letech 2007 až 2010 prošel mládeží Českých Budějovic, Českého Krumlova a Znojma. Schneider strávil poslední sezonu v dresu Bielu hrající elitní švýcarskou ligu, kde si v 38 zápasech připsal 12 gólů a 11 asistencí. VÍCE čtěte ZDE<<<

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud