16. dubna 2024 • 20:45

Přestupy v extralize ONLINE: asistent v Hradci prodloužil smlouvu

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
PRVNÍ DOJEM: Vsetín by si měl pomoct přesilovkami. Naskočí do baráže Jágr?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
Všechny dny
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě Česká účast
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 20. 3. 2023
9:33
20. 3. 2023
Karlovy Vary

Hokejisty Karlových Varů i nadále povede trenér David Bruk, který s Energií podepsal prodloužení spolupráce o další dvě sezony. Vedení klubu bylo s devátým místem po základní části spokojené a i přes brzký konec v předkole play off proti Olomouci (1:3 na zápasy) mu důvěřuje a doufá, že bude s týmem pokračovat v nastolené koncepci. Klub zároveň oznámil, že v následujících dnech oznámí, kteří hráči nebudou v klubu pokračovat.

Zprávy ze dne 17. 3. 2023
16:42
17. 3. 2023
Mladá Boleslav

Kabinou hokejistů Mladé Boleslavi se prohnal pořádný průvan! A rozhodně některé fanoušky nepotěší. Klub z města automobilů oznámil jména (zatím) devět hráčů, kteří končí. Mezi odcházejícími dosavadními oporami je slovinský brankář Gašper Krošelj, finský bek Alex Lintuniemi, obránci Pavel Pýcha (pravděpodobný návrat do Českých Budějovic) s Davidem Štichem (konec hostování), ale také útočníci Maris Bičevskis z Lotyšska, Kelly Klíma (konec hostování z Mountfield HK), Ondřej Najman (má podepsat ve Spartě), Daniel Přibyl (konec hostování ze Sparty) a David Šťastný.

Zprávy ze dne 16. 3. 2023
11:50
16. 3. 2023
Mladá Boleslav

Obstál a pokračuje. V Mladé Boleslavi bude i nadále působit trenér Jiří Kalous. S Bruslaři podepsal osmapadesátiletý kouč nový kontrakt na příští sezonu. „Byl pro nás jasnou volbou, a když projevil zájem o pokračování svého působení u nás, měli jsme pochopitelně radost,“ uvedl sportovní ředitel Martin Ševc pro klubový web. Někdejší trenér Třince, Sparty či Komety má se Středočechy dohodu, že bude případně uvolněn pro mistrovství světa juniorů, jelikož je součástí trenérského štábu reprezentace v čele s Radimem Rulíkem. Brzy tak budou představeni ještě dva Kalousovi asistenti.

Zprávy ze dne 16. 3. 2023
10:02
16. 3. 2023
HC Škoda Plzeň

Scházelo hodně málo, aby příběh plzeňských hokejistů měl v probíhajícím Generali Česká play off ještě pokračování. Dopadlo to jinak. Do čtvrtfinále prošel Liberec po obratu z 0:3 na 4:3 v prodloužení. Na západě Čech už se po konci ročníku chystá spousta změn. Víme jakých. VÍCE čtěte ZDE>>>.

Zprávy ze dne 14. 3. 2023
9:47
14. 3. 2023
Motor České Budějovice

České Budějovice si pojistily služby Lukáše Pecha. 39letý útočník prodloužil s Motorem smlouvu do roku 2025. A Jihočeši oznámili mnohem víc novinek. V obraně končí tři hráči - Stuart Percy, Kristofers Bindulis a Petr Šenkeřík. S Českými Budějovicemi se pak rozloučí útočníci Tomáš Čachotský, Martinš Dzierkals, Václav Karabáček, Adam Raška, Jakub Strnad, Vojtěch Tomeček a Michal Vondrka. Všem končí smlouva. Do kádru zamíří hned několik posil. „Přijdou jak z týmů extraligových, tak zahraničních," píše se na klubovém webu. Podle informací iSport.cz Motor cílí na Branta Harrise, klíčového muže Slovanu Bratislava.

Zprávy ze dne 10. 3. 2023
15:27
10. 3. 2023
Motor České Budějovice

V Českých Budějovicích se chystá příchod zajímavé posily. Klíčový hráč Slovanu Bratislava Brant Harris je podle informací iSport.cz na cestě do Motoru, kde si ho vyhlídli do role jednoho z elitních centrů. Třiatřicetiletý Kanaďan je druhým nejproduktivnějším hráčem slovenské extraligy, nyní jej čeká play off. VÍCE čtěte ZDE>>>

Zprávy ze dne 10. 3. 2023
13:42
10. 3. 2023
Vítkovice

Budování kádru Vítkovic na příští sezonu pokračuje. Před startem čtvrtfinále play off se Ostravané dohodli na nové smlouvě s obráncem Williem Raskobem. Americký zadák, který před ročníkem přišel do Tipsport extraligy z Nitry, patřil v základní části mezi nejproduktivnější beky celé soutěže (5+23). „V obraně byl spolehlivý a dokázal podpořit i ofenzivu. V produktivitě obránců celé extraligy skončil na výborném pátém místě, takže se jen prokázalo, že to byl dobrý tah jej přivést k nám do týmu. Jak z naší strany, tak ze strany Willieho byla chuť pokračovat, takže jsme se na prodloužení smlouvy dohodli,“ uvedl sportovní ředitel Roman Šimíček pro klubový web.

Zprávy ze dne 7. 3. 2023
13:56
7. 3. 2023
Bílí Tygři Liberec

Liberec na play off posílí útočník Jiří Průžek, který má střídavé starty z Šumperka, kde mu už sezona skončila...

Zprávy ze dne 6. 3. 2023
13:07
6. 3. 2023
Kometa Brno

Kometě ve vyřazovacích bojích v extralize opět vypomůže útočník Zdeněk Okál. Za Brno už nastoupil v lednu a v únoru v pěti zápasech nejvyšší soutěže formou střídavého startu z Přerova. Klub nyní den po skončení základní části extraligy uvedl na svém webu, že dvaatřicetiletý útočník bude připraven zasáhnout do středečního startu předkola play off proti Mladé Boleslavi.

Zprávy ze dne 2. 3. 2023
11:05
2. 3. 2023
Litvínov

Obránci Denis Zeman a Jan Strejček budou i nadále působit v Litvínově. Severočeský klub na svém webu oznámil, že u obou hráčů využil opci ve smlouvě, která se tak o rok prodloužila.

Zprávy ze dne 1. 3. 2023
15:06
1. 3. 2023
HC Sparta Praha

Sparta prodloužila o dva roky smlouvu s útočníkem Davidem Vitouchem. Klub to oznámil na svém webu. Jednadvacetiletý hráč nastupuje v extralize za pražský tým už čtvrtou sezonu a loni v listopadu na turnaji Karjala debutoval v české reprezentaci. „Ve Spartě jsem odmala a cítím se tu dobře. Máme tu luxusní zázemí a moc fajn partu v kabině. Jsem rád, že tu budu pokračovat a dál se rozvíjet," řekl Vitouch, který v této sezoně zatím nasbíral v 50 extraligových zápasech čtyři góly a osm asistencí.

Zprávy ze dne 26. 2. 2023
15:08
26. 2. 2023
HC Sparta Praha

Sparta se podle švédských médií zajímá o zkušeného Fina Juhaniho Tyrväinena, který aktuální působí v nejvyšší švédské lize. Mistr světa z Bratislavy v roce 2019 hraje za Luleu, s níž má smlouvu ještě do konce následující sezony. Dříve ve finské a nyní i ve švédské lize pravidelně v průměru sbíral 30-40 kanadských bodů v ročníku. Letos se ale lehce trápí, ve 45 duelech má na svém kontě 15 bodů (6+9) a i přes platnou smlovu se začíná spekulovat u změně prostředí. Jedním ze zájemců má být i Sparta, což švédským médiím potvrdil trenér Hans Wallson. Přiznal, že o něm s kolegou Miloslavem Hořavou a vedením klubu mluví, ale zároveň dodal, že stejně tak o něm diskutují v několika dalších klubech. Varianta, že by Spartu na startu příští sezony posílil, je tedy ve hře.

Zprávy ze dne 23. 2. 2023
18:40
23. 2. 2023
Mountfield HK

Radek Smoleňák a Jan Eberle prodloužili své smlouvy s Hradcem Králové o dva roky, klub si jejich služby pojistil až do konce ročníku 2024/25. „Radek je již šest let nedílnou součástí našeho klubu a také kapitán, který je důležitý v kabině jako jedna z vůdčích osobností. Měl obrovský zájem pokračovat a musím říct, že po určité době jsme došli ke vzájemné dohodě, která vyústila v podpis nové smlouvy. Ta je postavena velmi motivačně a vyhovuje oběma stranám,“ řekl klubovému webu generální manažer Mountfieldu HK Aleš Kmoníček.

Zprávy ze dne 22. 2. 2023
20:42
22. 2. 2023
HC Sparta Praha

Michal Řepík bude pokračovat ve Spartě! Kapitán týmu se dohodl na novém tříletém kontraktu. „Pořádně si nedovedu představit, že bych mohl pokračovat jinde než ve Spartě,“ prohlásil pro klubový web. Před pár dny se přitom mluvilo o tom, že se pražský klub k podpisu příliš nemá a podle pardubického majitele Petra Dědka ho měl agent nabízet jiným klubům včetně Dynama. „Řepa od začátku jednání projevoval velkou touhu ve Spartě pokračovat, stejně tak jsme ho i my chtěli za každou cenu udržet. Je to sparťan a jeho snem je v našem klubu vyhrát titul,“ uvedl sportovní manažer Jaroslav Hlinka.

VIDEO
Video se připravuje ...
Zprávy ze dne 22. 2. 2023
10:34
22. 2. 2023
Vítkovice

Jak vidí Rostislava Marosze specializovaná data?

Zprávy ze dne 21. 2. 2023
14:59
21. 2. 2023
Vítkovice

Před koncem základní části přicházejí Vítkovice o jednoho ze zkušených útočníků. V momentálně druhém týmu Tipsport extraligy předčasně končí Rostislav Marosz. K rozvázání smlouvy došli Ostravané s jednatřicetiletým rodákem z Třince po vzájemné dohodě. Důvod ale neuvedli. „Rozešli jsme se korektně,“ uvedl sportovní ředitel Roman Šimíček pro klubový web. V nynějším ročníku odehrál Marosz ve vítkovickém dresu 38 utkání s bilancí 4 góly a 12 asistencí.

Zprávy ze dne 21. 2. 2023
13:04
21. 2. 2023
Karlovy Vary

Prodlužování smluv s dosavadními oporami v Karlových Varech nekončí. Vedení Energie se dohodlo s útočníkem Davidem Kofroněm, který uzavřel nový kontrakt na následující dvě sezony. „Jsme rádi, že jsme se s Davidem dohodli na nové smlouvě. V sezoně jsme sice očekávali větší přísun bodů, ale ročník byl pro Davida velice smolný. Začal jej dobře, pak ale utrpěl nešťastné zranění, byl dlouho mimo a v podstatě dvakrát začínal sezonu. Jeho talent se tak nemohl plně rozvinout, my však vidíme jeho potenciál, proto jsme se dohodli na další spolupráci," uvedl karlovarský kouč David Bruk pro klubový web.

Zprávy ze dne 17. 2. 2023
14:12
17. 2. 2023
Mountfield HK

Hradci Králové nemají potřebu na střídačce něco měnit. Trenér Tomáš Martinec podepsal s východočeským klubem novou smlouvu na nadcházející dvě sezony. Devětačtyřicetiletý kouč, který s Mountfieldem získal v minulé sezoně Prezidentský pohár a dovedl mužstvo do finále Ligy mistrů, u týmu z rodného města působí prakticky od jeho vzniku. „Obě strany měly velký zájem na pokračování spolupráce, takže naše jednání o smlouvě trvalo asi 10 minut. Pro mě je Tomáš symbol patriotismu, pracovitosti a skromnosti. Samozřejmě bude i nadále vykonávat funkci šéftrenéra naší mládeže,“ potvrdil generální manažer Aleš Kmoníček pro klubový web.

Zprávy ze dne 16. 2. 2023
16:56
16. 2. 2023
Motor České Budějovice

Dva roky a dost. Kanaďan Stuart Percy (29) podle informací iSport.cz po sezoně skončí v Českých Budějovicích a půjde jinam. Téměř jistě zůstane v Tipsport extralize. Podle obráncova zástupce Tomáše Krejčího mají na beka, kterého před dvanácti lety draftovalo Toronto v 1. kole draftu NHL, spadeno české TOP kluby, ale i týmy ze zahraničí. VÍCE čtěte ZDE>>>

Zprávy ze dne 14. 2. 2023
13:46
14. 2. 2023
Karlovy Vary

Tomáš Rachůnek podepsal novou dvouletou smlouvu s Karlovými Vary. „Tomáš je dlouhodobě odzkoušený hráč, který prokazuje svůj bodový potenciál každou sezonu a tím je pro nás příslibem úspěchu i v příští sezoně. Jsme rádi, že jsme se domluvili na novém kontraktu,“ řekl klubovému webu hlavní trenér Energie David Bruk. „Rozhodování nebylo složité. Působím tu už nějaký ten rok a jsme tu s rodinou šťastní. I přes jiné nabídky jsem se rozhodl pro Karlovy Vary a udělal jsem správně. Doufám, že vize nového vedení se bude naplňovat a budeme rok od roku se zlepšovat,“ prohlásil Rachůnek, s 29 body nejproduktivnější hráč Energie.

Zprávy ze dne 14. 2. 2023
12:34
14. 2. 2023
Vítkovice

Vypadá to, že Robert Bukarts nakonec odolal vábení brněnské Komety a ve Vítkovicích podepsal novou dlouholetou smlouvu. „Bylo to korektní jednání na úrovni. I my i Roberts jsme vzájemně měli eminentní zájem na pokračování naší spolupráce. Celou situaci jsme řešili, Roberts nejprve konzultoval své pokračování u nás s trenéry, kteří byli jednoznačně pro,“ popisuje majitel Ridery Aleš Pavlík. 

„Buky je zkušený a hlavně velice produktivní hráč. Vždycky u nás byl. Letos se mu daří a je vidět, že je u nás spokojený a rád. Takže nový víceletý kontrakt je z obou stran jen logickým vyústěním. Já osobně jsem rád, že jsme se dohodli. Za mě je to jasný vzkaz všem našim fanouškům a rázné ukončení všech spekulací o tom, že by Buky měl kamkoliv odejít,“ podotkl sportovní ředitel Roman Šimíček.

 

VIDEO
Video se připravuje ...
Zprávy ze dne 10. 2. 2023
13:45
10. 2. 2023
Mladá Boleslav

Dva klíčové podpisy hlásí Mladá Boleslav. Nové smlouvy ve městě škodovek podepsali útočníci Róbert Lantoši a Tim Söderlund. „Podepsání Roba a Tima je pro nás jednou z nejzásadnějších věcí pro nadcházející sezonu. Oba jsou mladí, draví a důležité pro nás je i to, že si i výborně sedli coby útočná dvojka,“ říká spokojený sportovní ředitel Martin Ševc pro klubový web. Lantoši hraje za Mladou Boleslav první sezonu, ve 40 zápasech si připsal 24 bodů (7+17). Švédský útočník posbíral šest bodů (4+2) ve 13 duelech.

Zprávy ze dne 9. 2. 2023
20:44
9. 2. 2023
Karlovy Vary

Karlových Varech pokračují v podepisování nových smluv s dosavadními oporami. Dres klubu z lázeňského města budou nadále oblékat útočník Tomáš Redlich a obránce Michal Plutnar. Oba hráči uzavřeli s Energií tříleté kontrakty.

Zprávy ze dne 9. 2. 2023
17:45
9. 2. 2023
 

Nejhektičtější období v hokeji je tu. Finišují rvačky v základní části, blíží se play off. Je pár dnů po uzávěrce soupisek pro cílovou rovinku sezony. Do toho však manažeři ladí kádry už pro nový ročník 2023/24. O zajímavé přestupy v Tipsport extralize nebude nouze. Deník Sport a web iSport.cz vám přináší jejich velký přehled. Největší granát? V Litvínově se zřejmě potkají bratři David a Ondřej Kašovi. VÍCE čtěte ZDE>>>

Největší přestupové pecky pro příští extraligovou sezonu chystají v Litvínově a Brně
Zprávy ze dne 9. 2. 2023
10:22
9. 2. 2023
Mountfield HK

Co získává Hradec s podpisem Jordanna Perreta? Data z dílny našeho analytika Adama Papouška...

Zprávy ze dne 8. 2. 2023
15:52
8. 2. 2023
Motor České Budějovice

Českých Budějovicích dochází k velké změně ve strukturách klubového vedení. Za výběr všech hráčů a tvorbu trenérského týmu v Motoru nově ponese hlavní zodpovědnost sportovní manažer, kterým se stává bývalý vynikající útočník Jiří Novotný. Mistr světa z roku 2010, jenž doposud pomáhal kouči Davidu Čermákovi na střídačce, se funkce ujímá okamžitě, aby pomohl vyřešit problémy v nynější sezoně a pracoval na tvorbě kádru pro příští ročník. „Zásadní pro nás bylo, abychom pro tuto funkci našli silnou osobnost, která bude schopná převzít naplno zodpovědnost za sportovní úsek, což se nám v minulosti ne vždy podařilo,“ uvedl pro generální manažer Stanislav Bednářík pro klubový web. Zároveň také prozradil, že pro nadcházející sezonu Jihočeši i díky novému generálnímu partnerovi plánují navýšit rozpočet klubu, což by mělo Novotnému usnadnit práci.

Zprávy ze dne 8. 2. 2023
13:30
8. 2. 2023
HC Olomouc

Olomoučtí fanoušci se mohou pomalu loučit s dvojicí oblíbenců. Přestože nikdo zatím nechce nic komentovat, podle informací deníku Sport a webu iSport.cz je víceméně hotovo. Jak kanonýr Jan Káňa, tak gólman Jan Lukáš na Hané neprodlouží končící smlouvu a od příští sezony budou oba nastupovat jinde. Navíc na hraně je i budoucnost dalšího důležitého hráče týmu. Podrobnosti čtěte ZDE.

 

Jan Lukáš vytáhl důležitý zákrok
Zprávy ze dne 8. 2. 2023
11:20
8. 2. 2023
Mountfield HK

V dresu Hradce Králové bude v Česku nadále působit francouzský legionář. Vedení Mountfieldu se dohodlo na prodloužení spolupráce s Jordannem Perretem. Osmadvacetiletý rodák ze Saint-Martin-d´Hères uzavřel s Východočechy novou dvouletou smlouvu. „Jordann je náš velmi důležitý hráč, což dokazuje každou sezonu. Naše snaha byla udržet ho i na další období,“ uvedl generální manažer Aleš Kmoníček pro klubový web. Nový kontrakt (dvoucestný) na dva roky uzavřel s Mountfieldem také nadějný forvard Kryštof Ouřada, jenž působí především v partnerském Kolíně. Klub rovněž uplatnil roční opci na pětici hráčů – Tomáš Sajdl (brankář), Jakub Naar (obránce), Kryštofa Langa, Matěje Moronga a Daniela Šedivého (všichni útočníci).

Zprávy ze dne 6. 2. 2023
14:04
6. 2. 2023
Dynamo Pardubice

Nejzvučnější podpis, který Pardubice v pondělí oznámily. Další rok stráví ve východočeském klubu i David Cienciala, útočník z elitní formace. 

 

Zprávy ze dne 6. 2. 2023
13:32
6. 2. 2023
Dynamo Pardubice

Čerstvý reprezentant Ondřej Vála bude rovněž nadále součástí extraligových Pardubic. Čtyřiadvacetiletý bek dokázal ve 40 zápasech nasbírat 8 bodů (4+4). 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud