16. dubna 2024 • 13:25

Přestupy v extralize ONLINE: Vítkovice oznámily nové kouče. Odchod z Brna

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
14. 4. 2020
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 14. 4. 2020
14:30
14. 4. 2020
 

KONEC - V dresu Mountfield HK již nadále nebude působit lotyšský útočník Maris Bičevskis. Konec osmadvacetiletého forvarda na východě Čech potvrdil generální manažer klubu Aleš Kmoníček. "Marisovi skončila smlouva a s jeho působením nepočítáme," prozradil pro klubový web. Rodák z Rigy se zkušenostmi z KHL opustil hradecké mužstvo již v průběhu minulého ročníku kvůli nedostačujícím výkonům a zbytek sezony odehrál v Mladé Boleslavi. Ve městě automobilů ale defenzivně založený forvard pookřál. Zatím není jisté, zda Bičevskis zůstane u Bruslařů.  

Zprávy ze dne 14. 4. 2020
10:20
14. 4. 2020
 

PODPIS - Již osmého hráče udrželo pro příští sezonu vedení Sparty. Na nové roční smlouvě se Pražané dohodli s útočníkem Robertem Říčkou. Třicetiletý rodák z Havířova odehrál v uplynulém ročníku všech 52 zápasů, ve kterých si připsal 13 gólů a 12 asistencí. "Robert je poctivý hráč, který spolehlivě plní pokyny trenérů, navíc zcela bezproblémový v kabině. Sezonu 2018/2019 téměř celou vynechal, v té poslední ale jako jeden z mála odehrál úplně všechny zápasy. Věříme, že gólově i bodově se může Robert stále ještě zlepšovat. Potenciál má ve svých třiceti letech stále ještě velký," řekl sportovní ředitel Petr Ton o Říčkovi, který tak v pražském klubu přidá již čtvrtý rok.

 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud