16. dubna 2024 • 13:25

Přestupy v extralize ONLINE: Vítkovice oznámily nové kouče. Odchod z Brna

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
19. 4. 2022
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 19. 4. 2022
16:50
19. 4. 2022
Litvínov

Litvínově budou nadále pokračovat obránci Jan Strejček a Daniel Kolář. První jmenovaný se s klubem dohodl na nové roční smlouvě s roční opcí, na Koláře uplatnila Verva opci. „Oba hráči odvedli v uplynulé sezoně dobrou práci. Pro Dana to byl první kompletní ročník v extralize. Trochu ho přibrzdilo zranění, které ho na nějaký čas vyřadilo. Po návratu předváděl dobré výkony a z toho důvodu jsme se rozhodli na něj uplatnit opci. Honza nám přišel pomoci v průběhu sezony a mile nás překvapil. Svými výkony si vybojoval novou smlouvu a věříme, že se bude ještě dále zlepšovat,“ uvedl v tiskové zprávě generální ředitel Pavel Hynek.

Zprávy ze dne 19. 4. 2022
07:00
19. 4. 2022
Mountfield HK

Do Hradce Králové se vrací útočník Radovan Pavlík, který v klubu dlouhodobě působil, než odešel během ročníku 2020/21 na hostování do Liberce. Minulou sezonu odehrál v dresu Komety Brno. Nový kontrakt si vysloužili i zkušený Petr Koukal a mladý útočník Matěj Morong. Smlouvy všech tří forvardů jsou dvoucestné a vedle extraligových Východočechů tak mohou hájit i barvy prvoligového Kolína.

Radovan Pavlík se vrací z Komety do Mountfieldu HK

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud