16. dubna 2024 • 20:45

Přestupy v extralize ONLINE: asistent v Hradci prodloužil smlouvu

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
PRVNÍ DOJEM: Vsetín by si měl pomoct přesilovkami. Naskočí do baráže Jágr?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
18. 6. 2017
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 18. 6. 2017
22:09
18. 6. 2017
 
NEDĚLE 18. ČERVNA
Zprávy ze dne 18. 6. 2017
23:12
18. 6. 2017
 

23:05 - VÍTKOVICE - Hokejový obránce Peter Trška se stal novou posilou extraligových Vítkovic. Pětadvacetiletý slovenský reprezentant doposud působil v Kometě Brno, se kterou získal mistrovský titul. Severomoravský klub jeho příchod oznámil na svém webu.

"Věkově zapadá do našeho týmu a naší koncepce. Nepopírám, že jsme byli v jednání i s jinými obránci. V tomto směru je potřeba vnímat dvě roviny. Jednou je rovina finanční, kdy musím, i když se to nedělá, poděkovat majiteli klubu, protože jsem ta v našem interním plánu určená čísla trochu přetáhl," uvedl generální manažer a trenér Jakub Petr.

Příchod Tršky by měl podle něj Vítkovicím pomoct zvýšit konkurenci v obraně a zamezit případným problémům při větší marodce. "Také víme, co nás trápilo v minulé sezoně, a i příchod tohoto hráče by nám měl pomoci odstranit tyhle problémy. Když se na trhu objevil Peter, tak jsme se na něj zaměřili, jednání nebyla krátká a jednoduchá, ale podařila se nám," komentoval Petr okolnosti příchodu účastníka letošního mistrovství světa.

Trška působí v Česku od roku 2014, kdy ze Skalice přestoupil do Mladé Boleslavi. V prosinci 2015 odešel na hostování do Brna a do Komety poté i přestoupil. V poslední sezoně odehrál včetně play off 59 utkání, ve kterých vstřelil šest branek a přidal 13 asistencí.

"Jsem velmi rád, že jsem ve Vítkovicích. První vážná jednání začala zhruba před týdnem a půl, nyní už máme podepsanou smlouvu a já mám velkou radost, že se to vše tak rychle stihlo. Do Vítkovic jsem šel i kvůli jejich nové vizi, myslím, že Vítkovice vzhledem k týmu, který tady je, mají na první šestku," řekl Trška.

Zprávy ze dne 18. 6. 2017
22:05
18. 6. 2017
 

22:05 - BRNO - Skvělá zpráva pro Kometu. Útočník Martin Erat se s čerstvým mistrem dohodl na pokračování a o rok prodloužil smlouvu. Zkušený hokejista přitom promýšlel konec dlouhé kariéry. „Chtěl jsem si trochu odpočinout, nechtěl jsem dělat unáhlené rozhodnutí. Potřeboval jsem si nechat vše projít hlavou a probrat to s rodinou. Ta je pro mě nejdůležitější. Rozhodovali jsme se, zda chceme být dál v Česku, nebo budeme bydlet jinde. Tyto faktory nakonec rozhodly, že i další sezónu strávím v Kometě,“ řekl pro oficiální stránky klubu Erat.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud