16. dubna 2024 • 13:25

Přestupy v extralize ONLINE: Vítkovice oznámily nové kouče. Odchod z Brna

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
1. 5. 2019
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 1. 5. 2019
08:41
1. 5. 2019
 
STŘEDA 1. KVĚTNA
Zprávy ze dne 1. 5. 2019
14:05
1. 5. 2019
 

PODPIS – Mistr z Třince se rozhodl ohlásit každý nový přestup či podpis po hodině. Ve 14 hodin přišel čas na Petra Vránu, který si svými výbornými výkony vybojoval novou smlouvu. K Ocelářům přišel až v průběhu sezony, ke svému prvnímu titulu v kariéře pomohl v 29 zápasech 15 body za čtyři góly a 11 asistencí.

Zprávy ze dne 1. 5. 2019
12:09
1. 5. 2019
 

ČEKÁNÍ – Nové akvizice ještě zdaleka nezveřejnily všechny týmy. Čeká se například na Vítkovice, kde se v hojné míře spekuluje o příchodu Richarda Jarůška či Dominika Lakatoše. V Ostravě nicméně ještě nejsou přestupy oficiálně dotaženy.„O dalších změnách budeme průběžně informovat, a to také s ohledem na stoprocentní administrativní dořešení jak případných odchodů, tak příchodů. Až ve chvíli, kdy bude hráčská transakce provedena a potvrzena přestupním systémem Českého hokeje, pak oficiální webové stránky informace zveřejní,“ stojí v prohlášení na klubovém webu. Oficiálně klub potvrdil jen odchody Patrika Bartošáka (Třinec) a Jakuba Lva (Kometa).

Zprávy ze dne 1. 5. 2019
11:22
1. 5. 2019
 

PODPISY a ODCHODY –Žádnou posilu zatím neoznámil ani Litvínov. Verva alespoň potvrdila nové dvouleté kontrakty pro kapitána Michala Trávníčka a dalšího útočníka Martina Hanzla. „Michal už má nějaké roky, ale pořád podává skvělé výkony. Myslím si, že i tuto sezonu, která se sice týmově nepodařila, tak on ji měl velice slušnou,“ uvedl generální ředitel a hlavní kouč Jiří Šlégr na klubovém webu. Litvínov navíc od Pardubic odkoupil práva na beka Jana Ščotku. Klub se naopak dohodl na rozvázání smlouvy s útočníkem Davidem Tůmou, pokračovat nebude ani brankář Michal Petrásek či obránci Michal Romančík, Roman Graborenko a Marek Trončinský. A případné posily? „Do kádru přivedeme minimálně dva obránce, kde už máme předběžnou dohodu,“ dodal Šlégr. Otazník visí nad návratem Karla Kubáta, který má stále platnou smlouvu, ale s klauzulí o případném odchodu do zahraničí.

Zprávy ze dne 1. 5. 2019
10:10
1. 5. 2019
 

PŘESTUP a PODPISY – Další z řady avizovaných přestupů je dokonán. Reprezentační brankář Patrik Bartošák míří z Vítkovic do Třince, o čemž deník Sport jako první informoval už v průběhu března. Šestadvacetiletý rodák z Kopřivnice podepsal s Oceláři dvouletou smlouvu. V klubu naopak končí dosavadní jednička Šimon Hrubec, který zamíří do zahraničí. Na nových smlouvách se pak s mistrem dohodli klíčoví obránci Milan Doudera a Martin Gernát a slovenský útočník Tomáš Marcinko.

Zprávy ze dne 1. 5. 2019
09:58
1. 5. 2019
 

PŘESTUPY – Na přestupovém trhu tradičně nezahálela ani Mladá Boleslav. Nejzajímavější příchody do města automobilů Martina Ševce a Davida Ciencialy byly známé už dopředu, klub je ve středu potvrdil. Kromě nich se do Boleslavi stěhuje kanadský obránce Mitch Fillman a útočníci Jan Stránský a Adam Zbořil. Zajímavé akvizice ohlásil klub i na manažerských pozicích, asistentem sportovního ředitele Radima Vrbaty bude Václav Nedorost, novým sportovním manažerem mládeže Petr Haken. Bruslaři oznámili i několik odchodů – Jan Hanzlík ukončil kariéru, smlouvy či hostování skončily i Davidu Němečkovi, Jiřímu Říhovi, Dominiku Pacovskému, Tomáši Knotkovi, Lukáši Volfovi, Sabahudinu Kovačevičovi, Martinu Látalovi a Martinu Procházkovi. Nové kontrakty naopak podepsali brankář Gašper Krošelj a obránce Ondřej Dlapa.

Zprávy ze dne 1. 5. 2019
09:50
1. 5. 2019
 

PŘESTUPY – Dvě posily do útoku hlásí i v Olomouci. Na Hanou se stěhuje zkušený útočník Lukáš Klimek, který posledních šest sezon strávil v pražské Spartě, a talentovaný slovenský forvard Marek Hecl z Trenčína, který v sezoně 2017/18 naskočil i do 23 zápasů v KHL za Slovan Bratislava. Odchody zatím klub neoznámil, nicméně je jasné, že Aleš Jergl posílí Mountfield HK a Jakub Galvas by měl zamířit do finského týmu Jukurit.

Zprávy ze dne 1. 5. 2019
09:23
1. 5. 2019
 

PŘESTUPY – Přesuny v kádru už oznámil i Mountfield HK. Jak deník Sport jako první informoval, tým posílil brankář Marek Mazanec, který posledních šest let strávil v zámoří. Gólmanskou dvojici by s ním měl vytvořit Štěpán Lukeš, který přichází z Chomutova, jako s trojkou Hradec počítá s odchovancem Danielem Dvořákem. Ambiciózní klub zajímavě doplnil i útočné řady. Z Olomouce přichází Aleš Jergl, od rivala z Pardubic Jordann Perret a překvapivě i kladenský talent Adam Kubík, který podepsal víceletý kontrakt. Na nových smlouvách se klub naopak nedohodl s kapitánem Dominikem Graňákem, Sébastienem Pichém, Jurajem Bezúchem, Lucasem Lessiem a Romanem Kukumbergem. Situace ohledně Petra Zámorského zůstává otevřená, v Hradci má však stále platnou smlouvu.

Zprávy ze dne 1. 5. 2019
09:02
1. 5. 2019
 

ODCHODY – Změny v kádru oznámily i Pardubice. Dynamo ovšem překvapivě nezveřejnilo žádný příchod, nýbrž jen končící hráče. „Očekávám, že první příchody bychom mohli oznámit v nejbližší době,“ uvedl na klubovém webu generální manažer Dušan Salfický. V Dynamu už nebudou pokračovat obránci Nicholas Schaus, Mathias Porseland, Vojtěch Budík, Jacob Cardwell, Ilja Děrvuk a útočníci Antonín Dušek, Brian Ihnačák a Jordann Perret, který by se měl stěhovat do Mountfieldu HK. Na novém kontraktu se zatím nedohodl ani Petr Sýkora. „Vždy uzavíral kontrakty pouze na jeden rok. Určitě si spolu sedneme a pobavíme nad jeho další hokejovou budoucností,“ dodal Salfický.

Zprávy ze dne 1. 5. 2019
08:51
1. 5. 2019
 

PŘESTUPY – Posily hlásí i pražská Sparta! Spekulace se potvrdily a pražský tým potvrdil příchod útočníka Vladimíra Růžičky mladšího. „Obrovsky mě potěšilo, že zrovna mě Sparta oslovila. Hned to byla varianta číslo jedna,“ uvedl pro klubový web hráč, který svou kariéru spojil zatím jen se Slavií a Chomutovem. Spartu posílí i další útočníci David Stach z Plzně a Matúš Sukeľ ze Slovanu Bratislava, o kterého byl mezi extraligovými kluby velký zájem. Z prvoligového Prostějova se pak vrací další útočník a odchovanec David Dvořáček. Více čtěte ZDE >>>

Zprávy ze dne 1. 5. 2019
08:39
1. 5. 2019
 

PŘESTUPY – Jako první oficiálně oznámila změny v kádru Plzeň. Na západ Čech se stěhují brankář Jaroslav Pavelka, obránci Bohumil Jank a Vojtěch Budík a útočníci Luboš Rob a Roman Vlach. Ve Škodě naopak končí běloruský gólman Dmitri Miltchakov, obránci Conor Allen, Jakub Kindl a David Kvasnička a útočníci Denis Kindl, Jan Kovář, Ondřej Kratěna, Václav Nedorost, Miroslav Preisinger a David Stach. Jednání o nové smlouvě pokračují s Nickem Jonesem a Jaroslavem Kracíkem. „Nejsou to všechny změny, které kádr čekají. Chceme do Plzně přivést minimálně ještě dva útočníky a možná ještě jednoho obránce. Jednání s Tomášem Mertlem stále pokračují, ale nic konkrétně komentovat nechci, dokud nepadne finální slovo,“ řekl pro klubový web sportovní manažer Tomáš Vlasák.

Zprávy ze dne 1. 5. 2019
09:49
1. 5. 2019
 

PŘESTUP – Velkou posilu do útoku hlásí Kometa! Do Brna se z Vítkovic stěhuje útočník Jakub Lev. „Podepsal u nás smlouvu na tři roky. Jsem šťastný, že se ho nám podařilo přivést, a jsem přesvědčen, že u nás bude patřit ke klíčovým útočníkům. A to zejména v ofenzivní činnosti a v přesilovkách,“ řekl majitel klub Libor Zábranský pro klubový web. Klub zároveň potvrdil nového hlavního trenéra Petra Fialu, o kterém deník Sport už dříve informoval. „Dohodli jsme se na spolupráci na dvě sezony. Všichni uděláme všechno pro to, aby byly úspěšné,“ dodal Zábranský ke svému náhradníkovi na střídačce.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud