15. dubna 2024 • 15:30

Přestupy v extralize ONLINE: Španěl přesvědčil Tygry, má novou smlouvu

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
9. 4. 2020
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 9. 4. 2020
18:45
9. 4. 2020
 

PODPIS - Vedení Sparty nepřestává upevňovat kádr z minulé sezony. Na prodloužení smlouvy se Pražané dohodli s ofenzivně laděným obráncem Janem Košťálkem. Podpis nového kontraktu s bekem prozradil sportovní manažer Jaroslav Hlinka v týmovém pořadu Sparta On Air. Šestadvacetiletý sparťanský odchovanec se v již skončeném ročníku náramně rozstřílel, v 47 zápasech základní části Tipsport extraligy trefil 14 gólů, k nimž přidal 15 asistencí. "V minulé sezoně jsem se na ledě cítil skvěle. Dařilo se nám, v týmu byla pohoda, hodně jsme si věřili na nejvyšší umístění. Po předčasném konci jsem registroval i nějaké nabídky ze zahraničí. Rozhodl jsem se ale zůstat minimálně příští sezonu ve Spartě," přiznal Košťálek, který by s týmem svého srdce rád vybojoval titul.

Zprávy ze dne 9. 4. 2020
17:36
9. 4. 2020
 

PODPIS - Polský útočník Aron Chmielewski bude i dál hájit barvy Třince. S mistrovským týmem prodloužil smlouvu. „Aron je útočníkem s dobrými parametry a výbornou technikou hole,“ říká Jan Peterek, sportovní ředitel Ocelářů pro klubový web. „Zlepšil se v defenzívní činnosti a stává se z něj komplexní hráč. Věříme, že bude pořád ještě výkonnostně růst a tím pádem i více pomáhat našemu klubu.“ Více čtěte ZDE >>>

Zprávy ze dne 9. 4. 2020
16:18
9. 4. 2020
 

REALIZAČNÍ TÝM - Asistentem trenéra hokejistů Liberce Patrika Augusty bude i nadále Jiří Kudrna. Stejně tak pokračují v realizačním týmu Bílých Tygrů trenér brankářů Martin Láska, videokouč Aleš Vladyka a kondiční trenér Aleš Pařez. Vybral si je Augusta, s nímž klub prodloužil v pondělí smlouvu o dva roky. „Pro složení trenérského realizačního týmu jsme nechali hlavní slovo Patriku Augustovi, protože se jedná o pracovní skupinu, kterou řídí a je s ní úzce spojený. Vedení klubu jeho volbu plně podporuje, má ve všechny členy realizačního týmu důvěru a vidí v tomto kroku zajištění kontinuity úspěšné práce z posledních několika sezon,“ uvedl na klubovém webu generální manažer Liberce Ctibor Jech.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud