16. dubna 2024 • 13:25

Přestupy v extralize ONLINE: Vítkovice oznámily nové kouče. Odchod z Brna

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
1. 5. 2020
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 1. 5. 2020
20:48
1. 5. 2020
 

PODPIS - Kanadský obránce Jesse Dudás, reprezentující Maďarsko, podepsal novou smlouvu s Vítkovicemi, kam přišel v lednu během přestupové uzávěrky. „Trenéři byli s jeho hrou a výkony i přístupem spokojení. On sám si přál ve Vítkovicích pokračovat, takže vlastně nebylo co řešit. I já si ho ze svého působení ve slovenské lize pamatuji a souhlasím s trenéry. Je to další z kousků do té naší vítkovické mozaiky, která věřím bude v další sezoně úspěšná,“ doufá nový sportovní šéf Vítkovic Roman Šimíček.

Zprávy ze dne 1. 5. 2020
17:11
1. 5. 2020
 

PŘÍCHOD - Exkladenští hokejisté Tomáš Redlich a Patrik Machač se upsali na rok Karlovým Varům. „Tomáš Redlich je prototyp hráče, který se nám hodí. Je rychlý a důrazný. Jsem přesvědčený, že styl naší hry mu bude vyhovovat. Patrik Machač by měl na postu centra nahradit Dávida Grígera. V závěru sezony nastupoval vedle Jágra, takže mu chceme dát šanci, aby to, že na Kladně hrál první pětku, potvrdil i u nás. Je to další hráč v ideálním hokejovém věku, který by se podle nás měl zabydlet v extralize. Musíme jít touto cestou, kdy si nemůžeme dovolit koupit hvězdy, náš rozpočet nám to nedovolí,“ uvedl pro klubový web trenér Martin Pešout. 

Zprávy ze dne 1. 5. 2020
17:06
1. 5. 2020
 

PŘÍCHOD - Dosud přerovský Jakub Kubeš je novou posilou Vítkovic. „Jedná se o vysokého, velkého obránce, který by nám svými proporcemi měl zapadat do našeho herního pojetí. Jeho výkony mají stoupající tendenci. V Přerově jako obránce nasbíral sedmadvacet kanadských bodů, což svědčí o jeho ofenzivně laděné hře. Není divu, začínal jako útočník a až později se uplatnil v obraně,“ uvedl na klubovém webu hlavní trenér vítkovického A-mužstva Mojmír Trličík.

Zprávy ze dne 1. 5. 2020
16:08
1. 5. 2020
 

PŘÍCHOD - Hokejisté Litvínova získali pro příští sezonu posilu do branky. Dres Vervy bude oblékat slovenský reprezentační gólman Denis Godla, který v minulém ročníku nastupoval za Kladno. S Litvínovem podepsal roční smlouvu s následnou roční opcí. 

Zprávy ze dne 1. 5. 2020
13:24
1. 5. 2020
 

ODCHODY – Na razantní obměnu kádru se chystá Liberec! Bílí Tygři zatím oznámili seznam hráčů, kteří v klubu končí. Kromě Dominika Hrachoviny odchází i další brankáři Justin Peters a Marek Schwarz, Bílí Tygři tak do nové sezony vkročí s úplně novou gólmanskou dvojicí. Liberec potvrdil i odchod Libora Hudáčka, Lukáše Krenželoka a Jana Ordoše. V klubu navíc nebudou pokračovat ani obránci Roman Graborenko a Oldrich Kotvan, ani útočník Rostislav Marosz. Více čtěte ZDE >>>

Zprávy ze dne 1. 5. 2020
12:57
1. 5. 2020
 

PODPIS – Další sezonu v dresu Litvínova přidá Viktor Hübl! Už 41letý útočník se dohodl na novém ročním kontraktu. „Jednání s Viktorem byla velice rychlá a vstřícná. Jsem rád, že jsme se domluvili na další spolupráci. Podepsat Viktora bylo naší prioritou, na které jsme se od začátku s trenéry shodli,“ uvedl pro klubový web nový generální ředitel Pavel Hynek. „Těší mě, že noví trenéři projevili zájem, abych pokračoval. Je pěkné, že se mi v Litvínově dařilo a doufám, že ještě přispěji nějakými body, aby nová sezona byla lepší,“ přidal sám Hübl. V uplynulé sezoně naskočil do všech 52 zápasů a zapsal 37 bodů (19+18).

Zprávy ze dne 1. 5. 2020
11:37
1. 5. 2020
 

PŘÍCHOD – Další posilu oznámily Karlovy Vary, kam z Plzně přestoupil Lukáš Pulpán. Zkušený obránce podepsal na západě Čech smlouvu na dva roky. „Lukáše jsem poznal už během působení v Chomutově. Je to tvořivý hráč, který nám hodně pomůže směrem do ofenzivy a velice platný je i v přesilových hrách, na nichž nastupoval pravidelně i během posledních sezon v Plzni,“ uvedl na klubovém webu trenér a sportovní manažer Martin Pešout. Energie zároveň doplnila, že s klubem prodloužili smlouvy Petr Šenkeřík, Martin Rohan a Martin Weinhold. Po dohodě naopak končí Vladimír Eminger, který by měl zamířit do německého Bremerhavenu.

Zprávy ze dne 1. 5. 2020
11:26
1. 5. 2020
 

NÁVRATY Z HOSTOVÁNÍ – Jen kosmetické změny zatím ohlásily Pardubice. Z hostování z Českých Budějovic se vrátil brankář Milan Klouček, který by měl vytvořit brankářskou dvojici s Pavlem Kantorem, do obrany se pak z Košic vrací Martin Bučko. V útoku pokračují Radoslav Tybor, Jan Mandát i Michal Vondrka, novou smlouvu podepsal Patrik Poulíček. Vedení klubu jedná s několika hráči, kteří by mohli tým posílit. „Věříme, že v brzké době vám budeme moci oznámit další jména hráčů, se kterými jsme v úzkém kontaktu,“ uvedl ke složení mužstva na klubovém webu člen představenstva Dušan Salfický.

Zprávy ze dne 1. 5. 2020
10:34
1. 5. 2020
 

PŘÍCHODY A ODCHODY – Co je nového v Mountfieldu HK? Hradec zatím sdělil jen dvě nové posily, o kterých už iSport.cz informoval v předešlých dnech. Jedná se o obránce Jeremieho Blaina ze Sparty a Bohumila Janka z Plzně. V klubu pak končí beci Tomáš Linhart, Oskars Cibulskis, Oscar Eklund, Petr Šidlík a Mislav Rosandič, který se dohodl na předčasném ukončení kontraktu a míří do Liberce. V klubu nebudou pokračovat ani forvardi Michal Dragoun a Patrik Miškář, nad budoucností Lukáše Žejdla zatím visí otazník. To by ale od ambiciózního týmu nemělo být všechno! „Rádi bychom ještě do začátku sezony přivedli minimálně jednoho produktivního útočníka,“ uvedl pro klubový web generální manažer Aleš Kmoníček. Více čtěte ZDE >>>

Zprávy ze dne 1. 5. 2020
10:21
1. 5. 2020
 

ODCHODY – Zlín oznámil zatím jen dva odchody. U Beranů končí dva zahraniční hráči – lotyšský obránce Ralfs Freibergs se stěhuje do Komety Brno a v klubu nebude pokračovat ani francouzský útočník Valentin Claireaux. Podrobnosti k jejich koncům přinesl na klubovém webu generální manažer Martin Hosták: „Měli jsme značný zájem, aby oba setrvali v našem klubu. Oběma jsme nabídli kvalitní smlouvu, kterou bohužel odmítli. Jejich rozhodnutí respektujeme, v naší situaci a možnostech nemůžeme konkurovat bohatším týmům z extraligy nebo z Evropy.“

Zprávy ze dne 1. 5. 2020
09:44
1. 5. 2020
 

PŘÍCHOD – Zatím jen jednu posilu ohlásily Vítkovice. Do Ostravy se stěhuje útočník Josef Mikyska, který naposledy úspěšně působil ve slovenském Trenčíně, sezonu zakončil jako pátý nejproduktivnější hráč tamní extraligy. „Je to cílevědomý hráč, který měl velkou chuť vrátit se do české extraligy, a jeho výkony na ledě to potvrzovaly. Je mladý, čili se dá v něm očekávat perspektiva do budoucna,“ uvedl pro klubový web nový sportovní šéf Roman Šimíček.

Zprávy ze dne 1. 5. 2020
09:12
1. 5. 2020
 

PŘÍCHODKarlovy Vary oznámí dnes více posil, ovšem ne najednou. Jako první potvrdila Energie příchod útočníka Jiřího Černocha, který v klubu působil už v minulé sezoně, kdy dorazil na hostování ze Sparty. Teď se 23letý forvard domluvil na prodloužení spolupráce o jeden rok. „Jsem velice rád, že jsme se s Jirkou domluvili na jeho dalším působení u nás. V závěru poslední sezony patřil mezi klíčové hráče týmu a naše nejlepší dva centry. Věříme, že na svoje výkony naváže i v nadcházející sezoně,“ uvedl pro klubový web trenér a sportovní manažer Martin Pešout.

Zprávy ze dne 1. 5. 2020
09:06
1. 5. 2020
 

ODCHODY – Prozatím jen odchody oznámil Litvínov, kde už nebudou pokračovat brankář Jaroslav Janus, obránci Akim Aliu a Michal Moravčík a útočníci Edwin Hedberg a Chris Langkow. Vedení klubu navíc nadále vyjednává s hráči, kterým po sezoně skončila smlouva.

Zprávy ze dne 1. 5. 2020
08:56
1. 5. 2020
 

PŘÍCHODY A ODCHODY – Novinky v kádru sdělila už i Sparta. Ta se (zatím) moc nerozšoupla, když potvrdila příchod jen dvou útočníků – Ladislava Zikmunda z Kladna a už dříve avizovaný Tomáš Šmerha ze Slavie. Pražský klub naopak potvrdil odchody obránce Jeremieho Blaina a útočníků Vladimíra Růžičky a Jiřího Smejkala, který si vyzkouší zahraniční angažmá. „Ladislav Zikmund je vynikající klub do kabiny a stále mladý a perspektivní hráč. Věříme, že v týmu dokáže nahradit odcházejícího Jiřího Smejkala,“ uvedl na klubovém webu sportovní ředitel Petr Ton. Více čtěte ZDE >>>

Zprávy ze dne 1. 5. 2020
08:46
1. 5. 2020
 

PŘÍCHODY A ODCHODY – Dvě zajímavé zahraniční posily hlásí Kometa! Do Brna se ze Zlína stěhuje lotyšský obránce Ralfs Freibergs a spekulace se potvrdily i u rakouského útočníka Petera Schneidera. V klubu naopak končí brankář Marek Čiliak, který zamířil do Českých Budějovic, obránci Tomáš Malec a Ivan Baranka i útočník Rudolf Červený, který odchází do Finska. „Požádal nás o uvolnění a tomu jsme vyhověli. Naprosto chápu, obzvlášť v dnešní době, že zahraniční angažmá jsou zajímavé,“ uvedl pro klubový web majitel a trenér Libor Zábranský, který zároveň dodal, že jedná o příchodech dalších hráčů. Více čtěte ZDE >>>

Zprávy ze dne 1. 5. 2020
08:39
1. 5. 2020
 

PŘÍCHODY A ODCHODY – Změny vyslala do světa už i Plzeň, která přivedla čtyři nové hráče – obránce Viktora Langa a útočníky Pavla Musila, Davida Stacha a Filipa Suchého, který za Škodu nastupoval už v minulé sezoně. Loučí se naopak hned osmička hráčů – Bohumil Jank, Adam Jánošík, Miroslav Indrák, Martin Heřman, Vojtěch Němec, Jaroslav Pavelka, Lukáš Pulpán a Patrik Zdráhal. Nové smlouvy pak podepsali obránci Vojtěch Budík a Roman Vráblík a útočníci Jaroslav Kracík, Filip Přikryl a Luboš Rob. Více čtěte ZDE >>>

Zprávy ze dne 1. 5. 2020
08:25
1. 5. 2020
 

PŘÍCHODY A ODCHODY – Jako další uvedla změny v kádru Mladá Boleslav, která oznámila celkem šest posil. Do brankoviště přichází odchovanec Marek Schwarz, který by měl zastávat pozici trojky a zároveň trénovat mládež. Obranu posílí Petr Šidlík a útok hned čtveřice hráčů – Brandon Alderson, Joona Jääskeläinen, Jakub Strnad a Jakub Kotala. Kromě už dříve oznámených odchodů Pavla Skalického, Radima Zohorny a Lukáše Pabišky končí i brankář Justin Peters a útočník Žiga Jeglič. Budoucnost dalších hráčů, mezi nimiž je i Jakub Klepiš, zůstává nejasná. Nicméně je možné, že v Bruslařském klubu budou pokračovat. Více čtěte ZDE >>>

Zprávy ze dne 1. 5. 2020
00:19
1. 5. 2020
 

PŘÍCHODY A ODCHODY – Nové posily oznámil také nováček z Českých Budějovic! A jde o hodně zajímavá jména, ze kterých ční především gólman Marek Čiliak. Kromě legendy Komety oznámil Motor také příchody obránce Ondřeje Slováčka (naposledy Vsetín) a útočníků Miroslava Indráka (Plzeň/Vítkovice), Daniela Voženílka (Litoměřice) a Víta Jonáka (Vsetín). Nové smlouvy na jihu Čech podepsali i útočníci Albert Michnáč a Adam Raška, pokračovat naopak nebudou jiní útočníci Jakub Babka a Jan Kloz. Více čtěte ZDE >>>

Zprávy ze dne 1. 5. 2020
00:10
1. 5. 2020
 

PŘÍCHODY A ODCHODY – Jako první oznámil změny v kádru Třinec. Poslední mistr potvrdil avizovaný příchod obránce Jana Jaroměřského z Olomouce a kromě něj i českého brankáře s polským občanstvím Ondřeje Raszku. Zároveň se Oceláři nadále poohlíží po dalších dvou hráčích, z toho jeden by měl spadat do kategorie „rozdílový“. V klubu naopak končí brankář Petr Kváča, který by se měl stěhovat do Liberce, útočníci Roman Szturc a Jan Hladonik a překvapivě také obránce Vladimír Roth. Nové smlouvy pak s Oceláři podepsali obránce Marian Adámek a Erik Hrňa, pokračovat budou i Matěj Stránský či Guntis Galvinš.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud