15. dubna 2024 • 15:30

Přestupy v extralize ONLINE: Španěl přesvědčil Tygry, má novou smlouvu

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
30. 4. 2021
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 30. 4. 2021
21:43
30. 4. 2021
HC Sparta Praha

Řadu sparťanských odchodů a jedno klíčové prodloužení smlouvy ohlásil v rozhovoru pro klubový web sportovní manažer Jaroslav Hlinka. Podle něj je Sparta blízko uzavření nového kontraktu s Vladimírem Sobotkou, který by měl v klubu působit další tři sezony. Hlinka zároveň řekl, že se po odchodu trenéra Miloslava Hořavy bude po boku Josefa Jandače více věnovat trénování. Rovněž prozradil, kterých deset hráčů kádr opouští. Více čtěte ZDE>>>.

Zprávy ze dne 30. 4. 2021
17:02
30. 4. 2021
Bílí Tygři Liberec

Velký přestup na trase Kometa Brno - Liberec! Podle informací iSport.cz se pod Ještěd stěhuje Jakub Klepiš. Zanedlouho 37letý mazák s úctyhodnou mezinárodní kariérou uzavřel kontrakt s Bílými Tygry, odkud se to odchody klíčových útočníků jen hemží. Jak už dříve vyšlo najevo, libereckou hokejovou fabriku opouští Michal Bulíř (Plzeň), smlouvy končí Radanu Lencovi a Adamu Musilovi, přičemž oba by se také měli přesunout jinam. Více o spojení Klepiše s Libercem čtěte ZDE>>>.

 

Jakub Klepiš má z Komety namířeno do Liberce
Zprávy ze dne 30. 4. 2021
16:47
30. 4. 2021
HC Olomouc

Útočníci Rostislav Olesz s Lukášem Kucserou a obránce Alex Rašner prodloužili smlouvy s extraligovou Olomoucí. Pětatřicetiletý Olesz se upsal na rok, o šest let mladší Kucsera se dohodl na dalším dvouletém angažmá a pětadvacetiletý Rašner podepsal roční kontrakt s opcí na další sezonu. „Všichni tři hráči zapadají do naší koncepce. Rosťa Olesz je zkušený hráč, kterému skvěle vyšlo play off, ve kterém patřil k našim nejlepším hráčům,“ řekl klubovému webu trenér Olomouce Zdeněk Moták.

Zprávy ze dne 30. 4. 2021
16:38
30. 4. 2021
Karlovy Vary

Hokejový útočník Tomáš Redlich bude i nadále hájit v extralize barvy Karlových Varů. Osmadvacetiletý odchovanec Kladna, odkud na západ Čech loni přišel, podepsal s Energií nový roční kontrakt.

Zprávy ze dne 30. 4. 2021
14:39
30. 4. 2021
Mladá Boleslav

Do vedení Mladé Boleslavi se po roční přestávce opět vrací Radim Vrbata! Někdejší vynikající útočník znovu převzal funkci sportovního ředitele Bruslařů, ve které nahrazuje parťáka Václava Nedorosta. Rovněž bývalý hokejista se v klubu přemisťuje na pozici sportovního manažera. Do týmu z města automobilů přichází i nový trenér gólmanů. Dlouholetého kouče a vedoucího mužstva Radka Haase nahrazuje Lukáš Mensator, bývalý brankář Karlových Varů. "Změny ve sportovním vedení jsou dalším krokem na cestě, po které se v současnosti jako klub ubíráme, a, dá se říct, hlavně potvrzují faktické fungování sportovní části klubu,“ uvedl generální manažer Jan Tůma pro klubový web.  

Zprávy ze dne 30. 4. 2021
14:29
30. 4. 2021
Bílí Tygři Liberec

Liberec si pojistil zkušenou oporu. Útočník Tomáš Filippi, který nedohrál již minulou sezonu kvůli operaci páteře, podepsal s Bílými Tygry novou tříletou smlouvu. Osmadvacetiletý rodák z Rychnova nad Kněžnou v české nejvyšší soutěži neoblékl jiný dres než letošního finalisty play off. „Tomáš patří k nejlepším evropským centrům, je velmi silný na buly a řadí se mezi výrazné postavy celé extraligy. Zároveň je součástí charakterové i vítězné osy našeho týmu. Jeho návrat po zranění pro nás bude obrovským posílením. Jsme rádi, že jsme se domluvili,“ řekl Patrik Augusta, trenér a zároveň sportovní manažer Severočechů pro klubový web.

Zprávy ze dne 30. 4. 2021
14:17
30. 4. 2021
Vítkovice

Vedení hokejistů Vítkovic před zahájením přestupového období v extralize odhalilo seznam hráčů, kteří v klubu již nebudou nadále pokračovat. V týmu z Ostravy už nebude dál působit útočník Dominik Lakatoš a obránce Filip Pyrochta. Oba hráči využili klauzule ve smlouvě a míří s největší pravděpodobností do Finska. Končí i dosavadní jednička v brance Miroslav Svoboda, jenž se má vrátit do Plzně. Na nových smlouvách či prodloužení hostování se klub nedohodl také se zadáky Robertem Černým, Lukášem Douderou, Jakubem Kubešem a forvardy Alexandrem Malletem (Kometa), Josefem Mikyskou, Janem Schleissem (Plzeň), Davidem Stachem a Nicolasem Werbikem. „Všem hráčům děkujeme a přejeme jim hodně štěstí v pokračování jejich kariér a v nových angažmá,“ vzkázal Roman Šimíček, sportovní ředitel Vítkovic odcházejícím hokejistům.

Zprávy ze dne 30. 4. 2021
13:54
30. 4. 2021
HC Sparta Praha

Zkušený útočník Lukáš Pech oficiálně končí v dresu Sparty. S pražským klubem a fanoušky, se kterými zažil osm úspěšných sezon, se rozloučil na sociálních sítích. "Jediné co mě mrzí je to, že jsme nezískali titul. I nadále Spartě přeju, ať se jí daří. Vždy zůstane v mém srdci,“ vzkázal dlouholetý pilíř týmu a pokladník sparťanské kabiny. Novou adresou sedmatřicetiletého veterána se mají podle všeho stát České Budějovice. Více čtěte ZDE<<< 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud