16. dubna 2024 • 20:45

Přestupy v extralize ONLINE: asistent v Hradci prodloužil smlouvu

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
18. 7. 2019
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 18. 7. 2019
16:31
18. 7. 2019
 
ČTVRTEK 18. ČERVENCE
Zprávy ze dne 18. 7. 2019
16:30
18. 7. 2019
 

HOSTOVÁNÍ – Poprvé v kariéře mění útočník Roman Szturc působiště v rámci extraligy. Po konci ve Vítkovicích se dohodl se Zlínem, kam přichází na hostování zatím jen na začátek sezony. O prodloužení smlouvy do konce sezony 2019/20 bude muset zabojovat. „Roman je poslední hráč, kterého přivedl Jirka Šolc. Jsem velmi rád, že se objeví v našem dresu. Myslím, že do týmu skvěle zapadne, jedná se navíc o šikovného praváka, kterých nemáme v týmu dost. Pamatuji si jej z mládežnických reprezentací, má dobrou střelu i nahrávku,“ řekl pro klubový web generální manažer Martin Hosták. Szturc odehrál za Vítkovice 564 extraligových zápasů včetně play off, ve kterých posbíral 191 bodů (106+85).

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud