15. dubna 2024 • 15:30

Přestupy v extralize ONLINE: Španěl přesvědčil Tygry, má novou smlouvu

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
19. 5. 2020
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 19. 5. 2020
14:55
19. 5. 2020
 

PODPIS - Francouzský útočník Valentin Claireaux po konci ve Zlíně, za který válel v minulé sezoně, bude pokračovat v Tipsport extralize. Roční kontrakt uzavřel s Pardubicemi. "Valentin nás zaujal svými výkony v minulé sezoně. Je to výborný bruslař s ofenzívním pojetím hry. Věříme, že jeho herní potenciál u nás ještě poroste " řekl Dušan Salfický, člen představenstva Dynama v tiskové zprávě. Reprezentant Francie odehrál v české nejvyšší soutěži celkem 42 utkání, ve kterých si připsal 30 kanadských bodů za 11 gólů a 19 asistencí.

 

Zprávy ze dne 19. 5. 2020
10:00
19. 5. 2020
 

PODPIS - Do lázeňského města míří další pilíř obrany. Karlovy Vary posílily o vytáhlého slovenského beka Oldricha Kotvana. Bývalý hráč Liberce podepsal s Energií roční kontrakt a měl by nahradit prázdné místo po Matěji Stříteském, který odešel do Plzně. "Naši obránci navíc většinou nejsou většího vzrůstu, takže jsme jednoho většího chlapa potřebovali. S Oldrichem počítáme samozřejmě i pro přesilové hry a oslabení tak, abychom využili jeho přednosti, které má, a to jak směrem dopředu, tak i dozadu," řekl Martin Pešout, trenér a sportovní manažer pro klubový web. Západočeši před časem získali do defenzivy od plzeňského rivala zkušeného zadáka Lukáše Pulpána.

Zprávy ze dne 19. 5. 2020
9:35
19. 5. 2020
 

SPEKULACE - Před novou extraligovou sezonou neudělalo vedení Sparty obrovský průvan v kabině jako minulou sezonu, kádr ale posílilo kvalitně. Vedle příchodů útočníků Romana Horáka, Ladislava Zikmunda a Tomáše Šmerhy s mateřským klubem rovněž podepsali kontrakt obránce Radek Jeřábek a brankář Jakub Neužil. Podle sportovního manažera Jaroslava Hlinky by klub chtěl přivést ještě špičkového ofenzivně laděného beka. "Bohužel mnoho takových na trhu není. Už tak máme ale obranu dostatečně pevnou, věříme našim hráčům. Když ale bude možnost takového hráče přivést, rozhodně o tom budeme uvažovat," řekl bývalý vynikající útočník v rozhovoru pro hokej.cz. Spekuluje se o podepsání bývalého obránce Kladna Brendona Nashe, k dohodě s kanadským hráčem však stále nedošlo. 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud