15. dubna 2024 • 15:30

Přestupy v extralize ONLINE: Španěl přesvědčil Tygry, má novou smlouvu

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
7. 5. 2021
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 7. 5. 2021
17:54
7. 5. 2021
Vítkovice

Do Tipsport extraligy se vrací zvučné jméno! Lotyšský útočník Roberts Bukarts se bude opět prohánět na českých hřištích. Podle původních informací iSport.cz se měl po sezoně strávené v KHL vrátit do Zlína, kde zářil před třemi roky. Třicetiletý střelec ale Berany neposílí, comeback uskuteční ve Vítkovicích! Ostravanům se příchod staronové posily velice hodí. Ve stejnou dobu se totiž s nimi z rodinných důvodů rozloučil Slovák Radoslav Tybor. „Ohlíželi jsme se po střelci, který by dokázal nahradit Dominika Lakatoše a přispět ještě více. Poté, co nám vypadl Rado Tybor jsme okamžitě začali jednat a mám radost, že se nám podařilo získat Robertse Bukartse. Je to zkušený hráč, střelec, produktivní útočník, ve všech ohledech profesionál,“ řekl sportovní ředitel Roman Šimíček pro klubový web. 

Zprávy ze dne 7. 5. 2021
17:12
7. 5. 2021
Kometa Brno

Po odchodu brankáře Karla Vejmelky do Arizony, musí vedení Komety Brno najít před další sezonou novou jedničku. Kdo by měl přicházet v úvahu? Trenér Jiří Kalous se podle informací idnes.cz velmi zajímal o služby reprezentačního gólmana Dominika Furcha, ten ale podle všeho zůstane v KHL, kde má vyměnit Minsk za Nižněkamsk. Tým bosse Libora Zábranského údajně dále oťukává zkušeného Slováka Júliuse Hudáčka, který dosud chytal za Spartak Moskva a jeho krajana Mateje Tomka z finské SaiPy. Ve hře se však objevilo ještě jedno zajímavé jméno - Kanaďan Jared Coreau. Bývalý brankář Detroitu strávil minulý ročník v dresu Bratislava Capitals.     

Zprávy ze dne 7. 5. 2021
16:12
7. 5. 2021
PSG Berani Zlín

Novou smlouvu se Zlínem podepsal mladý brankář Michal Kořének. Dvacetiletý odchovanec Beranů má dál plnit roli trojky, klub se mu tak snaží sehnat angažmá v první lize. „Michal dostal v minulé sezoně příležitost, která byla vynucená zraněními Kašíka a Hufa. Každopádně ukázal, že na sobě poctivě pracuje a do budoucna by měl být dalším z odchovanců, který bude v klubu působit," řekl trenér Robert Svoboda. V Baťově městě a celkově s hokejovou kariérou končí teprve dvaadvacetiletý útočník Jan Václavek, jenž dal přednost civilnímu zaměstnání. „Jeho rozhodnutí nás překvapilo. Paradoxně měl velmi dobrý závěr poslední sezony. Honzovi přejeme v osobním i pracovním životě hodně úspěchů,“ dodal Svoboda.

Zprávy ze dne 7. 5. 2021
14:36
7. 5. 2021
 

V sobotu 1. května vstoupila Tipsport extraliga do nové sezony. Ta bude hodně jiná, sestupová. Pád o soutěž níž může potkat až dva nejhorší týmy, kluby tak byly na trhu hodně aktivní. Kdo jak posílil a koho kdo opustil? Projděte si podrobný přehled dosavadních změn v jednotlivých kádrech před sezonou 2021/22 tým po týmu >>>

Zprávy ze dne 7. 5. 2021
14:34
7. 5. 2021
Motor České Budějovice

Další posilu hlásí Motor. Na jih Čech se stěhuje zkušený obránce David Štich, který v posledním ročníku nastupoval za Litvínov. Důrazný bek podepsal v Českých Budějovicích roční smlouvu a stal se už devátou posilou týmu, který v uplynulém extraligovém ročníku skončil poslední. Po Plzni, Liberci, Slavii, Vítkovicím, Mladé Boleslavi, Chomutovu a Litvínovu půjde pro něj už o osmý tým, jehož dres v rámci české nejvyšší soutěže obleče.

Zprávy ze dne 7. 5. 2021
14:11
7. 5. 2021
Vítkovice

Z angažmá Radoslava Tybora ve Vítkovicích nakonec sešlo ještě dřív, než se mohlo naplnit. Klub na začátku května oznámil, že se slovenský útočník vrací do Ostravy, ten ale nakonec požádal o zrušení kontraktu. „Bohužel z osobních důvodů se vracím na Slovensko, jedná se o rodinnou záležitost a více bych to nechtěl komentovat. Mrzí mě, že se do Vítkovic nevrátím a zároveň děkuji, že klub mé žádosti vyhověl a uvolnil mě,“ vzkázal sám jedenatřicetiletý rodák z Trenčína.

Zprávy ze dne 7. 5. 2021
13:19
7. 5. 2021
HC Sparta Praha

Jak už se avizovalo, tak se i stalo. Vladimír Sobotka se dohodl na nové tříleté smlouvě se Spartou. „Jeho udržení pro nás bylo jednou z posezonních priorit. Jeho všestrannost a zkušenost byla na výkonech týmu citelně znát. Jsme moc rádi, že se rozhodl pokračovat v našem klubu,“ uvedl sportovní ředitel Petr Ton pro klubový web. Do Sparty přišel Sobotka v polovině listopadu, včetně play off zasáhl do 47 zápasů a zapsal 37 bodů (9+28). „Jsem rád, že mohu být součástí takového týmu. I v příští sezoně budeme silní,“ dodal sám 33letý útočník, který má za sebou více než 500 startů v NHL.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud