19. dubna 2024 • 14:10

Přestupy v extralize ONLINE: Boleslav vítá finského útočníka, Zachar u Tygrů

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
23. 5. 2022
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 23. 5. 2022
18:18
23. 5. 2022
HC Sparta Praha

Sparta se pochlubila se zvučnou a starou známou posilou do obrany! Po osmi letech znovu oblékne dres s rudým „S“ zkušený zadák Jakub Krejčík, jenž podepsal tříletý kontrakt. Jak již dříve uvedl iSport.cz, o třicetiletého reprezentanta se vedle Pražanů intenzivně zajímala i brněnská Kometa, se kterou vybojoval dva mistrovské tituly. Odchovanec Slavie ale dal přednost návratu do rodného města. „Po odchodu Tomáše Pavelky do Finska nám chyběl ofenzivní bek. Jakub Krejčík má skvělé hokejové kvality, což dokazuje jeho pravidelná účast v reprezentaci,“ uvedl sportovní ředitel Petr Ton pro klubový web.     

Zprávy ze dne 23. 5. 2022
11:30
23. 5. 2022
HC Škoda Plzeň

Našla Plzeň náhradu za Petera Čerešňáka? Indiáni ulovili zvučnou posilu do obrany! Za Západočechy bude v nové extraligové sezoně hrát zkušený zadák Petr Zámorský. Devětadvacetiletý reprezentant se vrací do Česka po roce stráveném ve švédském Örebro. „Pro roli klíčového ofenzivního beka jsme hledali českého hráče. Petra jsme měli v hledáčku a jsme moc rádi, že jsme se domluvili. O jeho kvalitách víme, Martin Straka ho měl v nároďáku a známe ho. V těžké švédské soutěži obstál, hrál pravidelně 18 minut na zápas. Jeho předností je ofenziva, je výborný v přesilovkách, má dobrou střelu, cit na rozehrávku, navíc hraje napravo," řekl sportovní manažer Tomáš Vlasák pro klubový web. 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud