16. dubna 2024 • 13:25

Přestupy v extralize ONLINE: Vítkovice oznámily nové kouče. Odchod z Brna

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
3. 8. 2020
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 3. 8. 2020
13:19
3. 8. 2020
Karlovy Vary

PŘERUŠENÍ KARIÉRY - Definitivní konec ještě neoznámil, má však k němu velmi blízko. Čtyřiadvacetiletý útočník Ondřej Šafář, který v extralize hájil barvy Karlových Varů, kvůli problémům s kolenem musel po několika dnech letní přípravy na novou sezonu přerušit kariéru. Není vůbec jisté, zda se k hokeji na profesionální úrovni ještě někdy vrátí. Chce se dát hlavně zdravotně do pořádku. A jaká je diagnóza? „Vazy urvaný nemám, spíš jde o opotřebení kolena. Mám ho hůř postavené. Trápí mě to poslední tři nebo čtyři roky. Teď to ale dospělo do fáze, kdy bolest už nešla vydržet,“ řekl odchovanec Sokolova v rozhovoru pro sport.cz. I po operaci visí nad návratem na led nyní velký otazník. Sám hráč přiznal, že obrovskou vůli pro comeback necítí. 

Zprávy ze dne 3. 8. 2020
13:05
3. 8. 2020
Oceláři Třinec

ZÁJEM O HRANÍ V EXTRALIZE - Pokud Třinec projeví zájem, mohl by mít pro začátek nové sezony ve svém kádru minimálně tři hráče ze zámoří. Slovenský útočník Marko Daňo, který se nevešel do soupisky Columbusu pro rozšířené play off NHL, by se totiž rád rozehrál právě u Ocelářů. (VÍCE čtěte ZDE<<<) Ve slezském klubu totiž pracuje u mládeže jeho otec Jozef. "Ještě jsem s Oceláři nemluvil, ale kdyby měli zájem, byl bych rád," řekl pětadvacetiletý reprezentant Slovenska pro server hokej.sk. Jak už dříve uvedl iSport.cz, v týmu posledního extraligového mistra by si mohli zahrát také Filip Zadina a Joe Veleno.

Zprávy ze dne 3. 8. 2020
12:10
3. 8. 2020
HC Olomouc

KONEC KARIÉRY - S poněkud šokující zprávou musel přijít zkušený útočník Marek Laš. Dlouholetý hráč Olomouce, který se po konci minulé sezony vracel jako velká posila do mateřské Třebíče, oznámil ve 33 letech konec profesionální kariéry. Důvodem jsou přetrvávající zdravotní problémy, které se projevily hned při prvním společném tréninku na ledě. „Vleklo se to se mnou již delší dobu. Snažil jsem se na tuto sezonu dobře připravit, ale jakmile jsme vyjeli na led, tak se mi vše vrátilo. Následně jsme se domluvili na tom, že bude lepší skončit, abych nezabíral místo v kabině někomu, kdo může odehrát celou sezonu," řekl loučící se hokejista, který odehrál 12 sezony v extralize. 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud