16. dubna 2024 • 20:45

Přestupy v extralize ONLINE: asistent v Hradci prodloužil smlouvu

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
Všechny dny
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě Česká účast
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 9. 4. 2024
9:38
9. 4. 2024
Karlovy Vary

Kabinou Karlových Varů se prohnala vichřice! V klubu z lázeňského města dochází po konci sezony k velké čistce, končí rovnou devět hráčů. Z obránců odcházejí Tomášové Bartejs a Havlín, Lukáš Pulpán, Matěj Stříteský a Garrett McFadden. V útoku Energie nebudou pokračovat Jan Bernovský, Roman Přikryl, Jan Hladonik a Švéd Lukas Zetterberg. Je navíc docela pravděpodobné, že u Západočechů skončí také finský forvard Iikka Kangasniemi. Karlovarské vedení ale také nevylučuje, že se s hráčem dohodne na pokračování.

Zprávy ze dne 26. 3. 2024
18:12
26. 3. 2024
Karlovy Vary

Hokejisté Karlových Varů už ví, kdo je bude příští sezonu trénovat! Hlavním koučem bude Pavel Patera, asistentem další olympijský vítěz z Nagana David Moravec a trenérem brankářů místní legenda Lukáš Mensator. Všichni podepsali dvouleté smlouvy. „Cítím z obou trenérů chuť do práce, ambice něco dokázat a trenérsky se dále posouvat. Zasmluvnění trenérských pozic bylo důležité i s ohledem na pokračující stavbu týmu na nadcházející sezonu. Realizační tým na 24/25 projde výraznou obměnou a je dobře, že do Energie přichází někdo zvenčí s novým pohledem,“ uvedl k nové trojici jednatel Energie Daniel Tobolka.

Zprávy ze dne 31. 1. 2024
14:41
31. 1. 2024
Karlovy Vary

Karlovy Vary ulovily ze slovenského Popradu kanadského obránce Garretta McFaddena.

Zprávy ze dne 10. 1. 2024
15:32
10. 1. 2024
Karlovy Vary

Náhradní brankář Karlových Varů Vladislav Habal zůstane na západě Čech až do roku 2025. Současný parťák Dominika Frodla prodloužil s Energií smlouvu. V probíhající sezoně zasáhl dvaatřicetiletý gólman do čtyř utkání v extralize, dalších osm startů přidal na hostování v Sokolově v rámci Chance ligy.

Zprávy ze dne 8. 8. 2023
16:55
8. 8. 2023
Karlovy Vary

Návrat do karlovarského dresu v rámci přípravy chystá Vojtěch Tomeček, který naposledy za Energii nastupoval v sezoně 2016/17. Půjde ale patrně pouze o nostalgický comeback a osmadvacetiletý útočník bude následně pokračovat v Sokolově, který hraje až druhou nejvyšší soutěž. Zajímavosti je, že Západočeši by do prvního přípravného utkání proti Mladé Boleslavi měli naskočit se třemi útočnými formacemi.

Zprávy ze dne 1. 8. 2023
8:00
1. 8. 2023
Karlovy Vary

Svoji kariéru si musel vydřít. Tomáš Redlich našel cestu, jak se prosadit. Stal se ceněným defenzivním útočníkem. Deníkem Sport byl za minulou sezonu vyhlášen vítězem „české Selke Trophy“ pro nejlépe bránícího forvarda. „V mém okolí to vyvolalo docela ohlas. Díky za to,“ usmíval se kladenský odchovanec, který si v Karlových Varech vysloužil tříletou smlouvu. Vnímá se jako defenzivně laděný útočník? VÍCE čtěte ZDE>>>

Nejlépe bránící útočník extraligové sezony? Karlovarský forvard Tomáš Redlich
Zprávy ze dne 29. 7. 2023
15:00
29. 7. 2023
Karlovy Vary

Dál než do předkola play off se Karlovy Vary dostaly naposledy v roce 2009, tedy při cestě za historickým titulem. Dál jen šeď. Skupina o udržení, sestup. Do nové sezony však půjde Energie s vyššími cíli. „Chceme černou sérii zlomit,“ říká David Bruk, trenér a sportovní manažer klubu pro deník Sport a iSport.cz. ROZHOVOR čtěte ZDE>>>

Trenér Karlových Varů David Bruk má pro nadcházející sezonu ambicióznější plány
Zprávy ze dne 24. 7. 2023
17:15
24. 7. 2023
Karlovy Vary

Nejzajímavější jméno mezi cizinci, kteří si zkusí v nové sezoně Tipsport extraligu? Forvard Iikka Kangasniemi. Maličkého Fina neulovil žádný velkoklub, nýbrž karlovarská Energie. V pondělí vyjel jeden z nejproduktivnějších hráčů posledních ročníků finské soutěže v novém působišti poprvé na led. „Je to pro mě velká výzva!“ přiznává 28letý Seveřan. VÍCE čtěte ZDE>>>

Finský útočník Iikka Kangasniemi by se měl stát výraznou posilou Karlových Varů
Zprávy ze dne 1. 7. 2023
13:08
1. 7. 2023
Karlovy Vary

Švédský hokejový útočník Lukas Zetterberg se stal posilou extraligových Karlových Varů. Šestadvacetiletý hráč doposud působil ve druholigovém švédském týmu Västeras IK. Na západě Čech podepsal Zetterberg roční smlouvu, klub o tom informoval na svém oficiálním webu. „Jsem nadšený a nemohu se dočkat, až se připojím k týmu. Karlovy Vary jsem si vybral proto, že je to tým, který se netají ambicemi a chce uspět v play off. A já toho chci být součástí,“ řekl Zetterberg.

Zprávy ze dne 26. 6. 2023
10:19
26. 6. 2023
Karlovy Vary

Vítem Jiskrou mají v Karlových Varech velké plány. Dvaadvacetiletý útočník prodloužil s Energií kontrakt až do konce sezony 2025/26. Součástí smlouvy je také roční opce. Klub z lázeňského města chce navíc podpořit svého odchovance při studiu. „Když jsme začali jednat o nové dlouhodobé smlouvě, tak jsem se zeptal, zdali by nevadilo, kdybych chtěl vedle hokeje i studovat. Klub přišel s tím, že se jim ta má myšlenka moc líbí a že mě v tom budou podporovat a pokud si vyberu nějakou školu - třeba i soukromou - tak mi zaplatí školné. Je to od vedení klubu velice vstřícný krok a moc si ho cením," uvedl karlovarský rodák pro klubový web.

Zprávy ze dne 26. 5. 2023
10:10
26. 5. 2023
Karlovy Vary

Útočník Roman Přikryl bude nově působit v Karlových Varech. Osmadvacetiletý hráč, který naposledy byl v prvoligovém Vsetíně, podepsal na západě Čech roční smlouvu. „Něco proběhlo už v průběhu minulé sezony, tehdy to ale ještě nevyšlo. S panem Brukem jsme si ale řekli, že budeme dále v kontaktu. Když mi před pár dny zavolal, tak jsem neváhal. O mé roli už jsme se bavili, v první řadě ale musím uhrát tým a věřím, že se mi to podaří,“ uvedl odchovanec Plzně pro klubový web.

Zprávy ze dne 4. 5. 2023
19:36
4. 5. 2023
Karlovy Vary

Karlovy Vary ohlásily zajímavou posilu do ofenzivy. Z Finska přichází na západ Čech 28letý útočník Iikka Kangasniemi, který v uplynulé sezoně bral s Lahti Pelicans stříbrnou medaili v nejvyšší soutěži. Zároveň prožil povedený ročník, když byl čtvrtým nejproduktivnějším hráčel play off. V Karlových Varech podepsal roční kontrakt. „Iikka je komplexní hráč a tvůrce hry, který se v letošní sezoně dostal až do finále finské nejvyšší soutěže. Slibujeme si od něj nadprůměrnou produktivitu, kterou měl v posledních sezonách. Věříme, že své kvality prokáže i v našem dresu a stane se jedním z klíčových hráčů týmu,“ řekl pro klubový web trenér David Bruk.

Zprávy ze dne 2. 5. 2023
19:06
2. 5. 2023
Karlovy Vary

Karlovy Vary představily druhou ofenzivní posilu. Na západ Čech míří pětadvacetiletý útočník Ondřej Procházka, který poslední dva roky působil v Litoměřicích. Odchovanec pražské Sparty podepsal ve Varech kontrakt do konce sezony 2023/2024 s opcí na další ročník. „Do Varů jsem se moc těšil. Už před pěti lety, kdy jsem končil na Spartě, jsem si vytyčil cíl vrátit se zpět do extraligy. Chci dokázat sobě i okolí, že na ni mám a že ji můžu hrát,“ řekl pro klubový web Procházka.

Zprávy ze dne 1. 5. 2023
19:14
1. 5. 2023
Karlovy Vary

První představenou posilou Karlových Varů se stal útočník Jan Bernovský. Dvaadvacetiletý rodák z Brna působil v posledních letech ve Vítkovicích, ale často pendloval mezi extraligou a první ligou. S Energií se dohodl na roční smlouvě s možností opce. V posledním ročníku nastupoval také za Šumperk. „Honza je mladý perspektivní hráč, ve kterém vidíme potenciál. Chceme mu dát příležitost a věříme, že se o svou šanci popere,“ uvedl karlovarský kouč David Bruk pro klubový web.

Zprávy ze dne 1. 5. 2023
16:03
1. 5. 2023
Karlovy Vary

Karlových Varech se již brzy chystají odhalit posily pro nadcházející sezonu. Mělo by jít o pět nových tváří, mezi kterými má být i brankář Dominik Frodl. Vedení Energie fanouškům na sociálních sítích zatím dopřálo malou ochutnávku v podobě videa, ve kterém zatím neznámý hráč přichází ke KV Areně, aby se přidal ke karlovarskému „Společenstvu“. Západočeši tak odkazují na kultovní filmovou trilogii Pán prstenů.

Zprávy ze dne 28. 4. 2023
11:32
28. 4. 2023
Karlovy Vary

V Karlových Varech podepsali novou smlouvu se zkušeným obráncem Tomášem Bartejsem (30), který bude v Energii pokračovat minimálně další rok. V týmu naopak nebude pokračovat pětadvacetiletý finský útočník Mikko Juusola. Mladý forvard se rozhodl využít nabídku zahraničního angažmá a s vedením klubu se dohodl na předčasném ukončení kontraktu, který měl původně platit i pro sezonu 2023-24.

Zprávy ze dne 27. 4. 2023
13:03
27. 4. 2023
Karlovy Vary

Novým asistentem trenéra hokejistů Karlových Varů Davida Bruka se stal Václav Eismann, který v uplynulé sezoně vedl jako hlavní kouč juniorský tým karlovarské Energie. Šestačtyřicetiletý bývalý kouč české reprezentační sedmnáctky po Brukově boku doplní Vojtěcha Šika. Na pozici asistenta skončil na začátku února Václav Skuhravý, který se tehdy přesunul do pozice konzultanta nové generální manažerky Zdenky Macháčkové Šimánkové a v současné době je sportovním a projektovým manažerem.

Zprávy ze dne 21. 3. 2023
15:28
21. 3. 2023
Karlovy Vary

Karlovy Vary se loučí se třemi hráči. Od nové sezony jejich dres nebudou oblékat Petr Koblasa a Martin Kohout, vedení klubu je přitom oslovilo s nabídkou nové smlouvy. Oba v posledních letech patřili mezi stálice karlovarské sestavy. Koblasa na západě Čech působil devět sezon, během kterých odehrál 415 utkání a zaznamenal 147 bodů (84+63). Kohout má od roku 2014 bilanci 172 bodů (68+104) v 366 soutěžních zápasech. V Karlových Varech nebude pokračovat ani brankář Štěpán Lukeš, který do klubu zamířil loni v lednu a dohodl se na jednoletém kontraktu s dvouletou opcí. Tu vedení Energie neuplatní. Naopak Dalimil Mikyska a Daniel Kružík podepsali v klubu nové smlouvy.

Zprávy ze dne 20. 3. 2023
9:33
20. 3. 2023
Karlovy Vary

Hokejisty Karlových Varů i nadále povede trenér David Bruk, který s Energií podepsal prodloužení spolupráce o další dvě sezony. Vedení klubu bylo s devátým místem po základní části spokojené a i přes brzký konec v předkole play off proti Olomouci (1:3 na zápasy) mu důvěřuje a doufá, že bude s týmem pokračovat v nastolené koncepci. Klub zároveň oznámil, že v následujících dnech oznámí, kteří hráči nebudou v klubu pokračovat.

Zprávy ze dne 21. 2. 2023
13:04
21. 2. 2023
Karlovy Vary

Prodlužování smluv s dosavadními oporami v Karlových Varech nekončí. Vedení Energie se dohodlo s útočníkem Davidem Kofroněm, který uzavřel nový kontrakt na následující dvě sezony. „Jsme rádi, že jsme se s Davidem dohodli na nové smlouvě. V sezoně jsme sice očekávali větší přísun bodů, ale ročník byl pro Davida velice smolný. Začal jej dobře, pak ale utrpěl nešťastné zranění, byl dlouho mimo a v podstatě dvakrát začínal sezonu. Jeho talent se tak nemohl plně rozvinout, my však vidíme jeho potenciál, proto jsme se dohodli na další spolupráci," uvedl karlovarský kouč David Bruk pro klubový web.

Zprávy ze dne 14. 2. 2023
13:46
14. 2. 2023
Karlovy Vary

Tomáš Rachůnek podepsal novou dvouletou smlouvu s Karlovými Vary. „Tomáš je dlouhodobě odzkoušený hráč, který prokazuje svůj bodový potenciál každou sezonu a tím je pro nás příslibem úspěchu i v příští sezoně. Jsme rádi, že jsme se domluvili na novém kontraktu,“ řekl klubovému webu hlavní trenér Energie David Bruk. „Rozhodování nebylo složité. Působím tu už nějaký ten rok a jsme tu s rodinou šťastní. I přes jiné nabídky jsem se rozhodl pro Karlovy Vary a udělal jsem správně. Doufám, že vize nového vedení se bude naplňovat a budeme rok od roku se zlepšovat,“ prohlásil Rachůnek, s 29 body nejproduktivnější hráč Energie.

Zprávy ze dne 9. 2. 2023
20:44
9. 2. 2023
Karlovy Vary

Karlových Varech pokračují v podepisování nových smluv s dosavadními oporami. Dres klubu z lázeňského města budou nadále oblékat útočník Tomáš Redlich a obránce Michal Plutnar. Oba hráči uzavřeli s Energií tříleté kontrakty.

Zprávy ze dne 4. 2. 2023
21:27
4. 2. 2023
Karlovy Vary

Další podpis v Karlových Varech, které prodloužily smlouvu se zkušeným obráncem Lukášem Pulpánem. Sedmatřicetiletý bek bude v Energii působit až do konce sezony 2023/24.

Zprávy ze dne 2. 2. 2023
19:13
2. 2. 2023
Karlovy Vary

Novou smlouvu v Karlových Varech získal Ondřej Beránek. Útočník, který má ve 42 zápasech 23 bodů (17+6), zůstane na západě Čech až do roku 2025. „Nabídek jsem měl dost z extraligy, zvažoval jsem i Finsko, ale rozhodl jsem se zůstat. Ve Varech hraju hodně, což mi taky pomáhá se dostat do reprezentace. Jsem tu spokojený,“ uvedl k podpisu nového kontraktu sedmadvacetiletý Beránek.

 

Zprávy ze dne 2. 2. 2023
15:22
2. 2. 2023
Karlovy Vary

Bývalý dlouholetý karlovarský kapitán Václav Skuhravý již nebude působit v roli asistenta trenéra na střídačce Energie. Západočeši na oficiálním webu oznámili, že čtyřiačtyřicetiletá klubová legenda se přesune do funkce konzultanta nové generální manažerky Zdenky Macháčkové Šimánkové. „Klubové vedení věří, že jako konzultant pomůže především svými zkušenostmi a znalostmi k posunu v řízení klubu, v práci na nových projektech, které klub čekají v rámci přípravy nové sezony a koncepce klubu,“ uvedli zástupci Karlových Varů na klubovém webu.

Zprávy ze dne 30. 1. 2023
20:17
30. 1. 2023
Karlovy Vary

Finský hokejový obránce Joona Huttula bude i nadále oblékat v extralize dres Karlových Varů, s kterými prodloužil smlouvu na příští dvě sezony. Šestadvacetiletý odchovanec Kärpatu Oulu posílil Energii v polovině listopadu, kdy přišel po měsíčním působení v Hradci Králové.

Zprávy ze dne 23. 1. 2023
14:15
23. 1. 2023
Karlovy Vary

Karlových Varech dochází k významné změně ve strukturách vedení. Podobně jako Spartě šéfuje Barbora Snopková-Haberová, Energii od minulého týdne rovněž vede žena. Novou generální manažerkou západočeského klubu se stala Zdenka Macháčková Šimánková. Ve funkci nahradila Miroslava Vaňka, jenž vedl západočeský tým přes 32 let. „Novou práci hodnotím jako velkou výzvu, na kterou se velmi těším a současně cítím velkou odpovědnost. Chtěla bych navázat na tradici, kterou klub v Karlových Varech má, prohlubovat partnerství se stávajícími sponzory a navazovat vztahy s těmi novými. Ambicí je posunout Energii dále, mít skvělou atmosféru v týmu a celkově zlepšit hospodaření klubu,“ uvedla nová šéfka karlovarského hokeje pro klubový web.

Zprávy ze dne 22. 12. 2022
11:44
22. 12. 2022
Karlovy Vary

Do Karlových Varů přichází z Finska čtyřiadvacetiletý útočník Mikko Juusola. Dosud působil pouze v rodné zemi, během ročníku 2018/19 se s 15 góly stal nejúdernějším nováčkem druhé finské ligy. 

Zprávy ze dne 12. 12. 2022
18:08
12. 12. 2022
Karlovy Vary

Útočník Matěj Chalupa po měsíci končí v extraligových Karlových Varech. Čtyřiadvacetiletý hráč v Energii hostoval z Litvínova, vedení Západočechů se nyní rozhodlo, že na jeho služby neuplatní opci. Klub o tom informoval na svých oficiálních internetových stránkách.

Zprávy ze dne 24. 11. 2022
22:15
24. 11. 2022
Karlovy Vary

Hokejový útočník Jiří Černoch bude i nadále působit v extraligových Karlových Varech. Bronzový medailista z letošního mistrovství světa podepsal s Energií novou dlouholetou smlouvu, která vyprší v dubnu 2026. „Jsme moc rádi, že se nám podařilo s Jirkou domluvit na pokračování jeho působení v našem klubu. Víme, že o něj měla zájem řada týmů nejenom z extraligy, o to víc jsme rádi, že bude v Karlových Varech pokračovat. Patří mezi klíčové osobnosti mužstva,“ řekl sportovní manažer Václav Skuhravý na klubovém webu.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud