19. dubna 2024 • 21:30

Přestupy v extralize ONLINE: ztráta pro Vary, opora nebude pokračovat

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
10. 5. 2021
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 10. 5. 2021
15:43
10. 5. 2021
Kometa Brno

Vedení Komety představilo další tři posily před novou sezonou! Do Brna přichází slovenský brankář Matej Tomek z finské Lappeenranty, který má nahradit na postu jedničky Karla Vejmelku, jenž podepsal v Arizoně. Defenzivu klubu bosse Libora Zábranského vyztuží někdejší Ocelář Vladimír Roth, který minulou sezonu dohrál ve švýcarském Lausanne. Ze Slovenska se po povedeném angažmá v Popradu vrací zkušený útočník Marcel Haščák, vítěz dvou extraligových titulů z roku 2017 a 2018.

Zprávy ze dne 10. 5. 2021
14:06
10. 5. 2021
Motor České Budějovice

České Budějovice pokračují ve velkolepém posilování. Získali novou jedničku do brány! Podle dřívějších informací iSport.cz přichází do Motoru z Finska brankář Dominik Hrachovina. Český reprezentant podepsal na jihu Čech roční kontrakt po sezoně v Tappara Tampere, která se mu po osobní stránce zrovna nepovedla. "Letos měl ve Finsku špatnou sezonu. Věříme, že my jako klub mu pomůžeme se vrátit k výkonům, které předváděl v předchozím ročníku v Liberci a on pomůže nám a bude plnit roli jednoznačné jedničky a zařadí se opět mezi nejlepší brankáře extraligy," řekl asistent trenéra Patrik Martinec pro klubový web. V jihočeském klubu tak oficiálně končí slovenský gólman Marek Čiliak, u kterého Motor využil klauzuli ve smlouvě.

Zprávy ze dne 10. 5. 2021
12:56
10. 5. 2021
Mladá Boleslav

Mladá Boleslav do příští extraligové sezony již nepočítá se službami zkušeného útočníka Jakuba Strnada. Středočeský klub se s devětadvacetiletým rodákem z Kladna vzájemně dohodlo na rozvázání spolupráce po ročním angažmá. Levé křídlo, které v dresu Bruslařů mělo na ledě především trápit hvězdy soupeřů, by mohlo zajímat Rytíře Jaromíra Jágra, jenž se nedávno vrátili mezi elitu. V mateřském klubu dělal roky kapitána. Není vyloučeno, že by mohl uskutečnit comeback.

Zprávy ze dne 10. 5. 2021
12:33
10. 5. 2021
Litvínov

Vedení Litvínova se před novou sezonou podařilo ulovit zajímavou posilu. Z Mladé Boleslavi se pod Krušné hory stěhuje obránce Marek Hrbas. Osmadvacetiletý zadák se zkušenostmi z KHL podepsal s Vervou roční kontrakt. V Tipsport extralize již oblékal dres Sparty či Vítkovic, poslední dva ročníky strávil ve městě automobilů. „Jsme rádi, že jsme získali do našich řad zkušeného obránce, který už má něco za sebou. Je to hráč, který je zodpovědný směrem dozadu, má dobrou přihrávku a umí dobře podporovat útok. Věřím, že bude zapadat do našeho systému. Očekáváme, že nahradí hráče, kteří odešli a zaplní místa, která jsou momentálně volná,“ řekl trenér Vladimír Országh pro klubový web.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud