15. dubna 2024 • 15:30

Přestupy v extralize ONLINE: Španěl přesvědčil Tygry, má novou smlouvu

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
1. 10. 2021
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 1. 10. 2021
15:32
1. 10. 2021
Mladá Boleslav

Útočník Tomáš Fořt odchází ze Zlína do Mladé Boleslavi. Opačným směrem míří Adam Zbořil a Oscar Flynn. Zatímco Fořt do kádru aktuálně nejlepšího týmu soutěže přestoupil, Zbořil s Flynnem budou v moravském klubu, který je naopak v extralize poslední, hostovat do konce sezony.

„Už několik měsíců hledáme kvalitního centra formátu Tomáše Fořta, takže jsme rádi, že se nám naskytla tato příležitost a že Tomáš bude v příštích letech oblékat naše barvy,“ uvedl sportovní ředitel Bruslařů Radim Vrbata na klubovém webu. “Ani Oscar Flynn ani Adam Zbořil neměli s ohledem na šířku našeho kádru takový herní prostor a role, které by si oba zasloužili, takže věříme, že tato změna bude prospěšná i pro ně osobně a přejeme jim, aby se jim ve Zlíně dařilo,“ dodal Vrbata.

Zlín věří, že výměna kapitána za dva útočníky týmu pomůže. „Rozhodlo hokejové hledisko, vzdát se Tomáše je pro nás velmi těžké, ale po nepovedeném startu do sezony získáme od neděle dva kvalitní hráče, což je při přínos při našem úzkém kádru. Adam Zbořil hrál minulý rok v reprezentaci a ve Zlíně dostane prostor ukázat své schopnosti, od Oscara si slibujeme především rychlost a oživení útočné hry,“ uvedl sportovní manažer Martin Kotásek.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud