18. dubna 2024 • 16:12

Přestupy v extralize ONLINE: Zachar bude pokračovat v Liberci

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
13. 2. 2020
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 13. 2. 2020
12:23
13. 2. 2020
 

PODPIS – Po Vondrkovi a Kantorovi se Pardubice dohodly na nové smlouvě i s dalším hráčem – Vladimírem Svačinou. Ten posílil Dynamo na konci prosince, když dorazil na hostování z Komety Brno. Poslední tým extraligy se dohodl na převzetí jeho smlouvy platné ještě na příští sezonu. „S jeho službami jsme spokojeni. Rychle se adaptoval do našeho týmu, je pracovitým hráčem, který nám přišel pomoci v těch nejdůležitějších zápasech v závěru sezony,“ uvedl člen představenstva Dušan Salfický. V 14 zápasech za Pardubice si Svačina připsal sedm bodů (2+5).

Zprávy ze dne 13. 2. 2020
12:07
13. 2. 2020
 

PODPISY – Ačkoliv Pardubice jsou stále na posledním místě Tipsport extraligy, tak staví kádr už na příští sezonu. Nový roční kontrakt podepsal zkušený útočník Michal Vondrka, který do Dynama přišel v průběhu ledna z Mladé Boleslavi. „Během posledních utkání potvrdil své kvality a výborně zapadl do naší kabiny,“ těší člena představenstva Dušana Salfického. Rodák z Českých Budějovic si v šesti zápasech připsal pět bodů (2+3). V příští sezoně bude v Pardubicích působit i brankář Pavel Kantor, který na východ Čech přišel začátkem listopadu z britského Sheffieldu.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud