15. dubna 2024 • 15:30

Přestupy v extralize ONLINE: Španěl přesvědčil Tygry, má novou smlouvu

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
3. 11. 2021
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 3. 11. 2021
17:05
3. 11. 2021
PSG Berani Zlín

Ve Zlíně s okamžitou platností končí útočník Tomáš Mikúš (28), nejproduktivnější hráč týmu! Důvod? Necítil důvěru nového realizačního týmu, takže požádal o trejd. To vedení Beranů naštvalo a Slovákovo angažmá ukončilo ihned. V pátečním duelu v Karlových Varech už v sestavě nebude. Více čtěte ZDE>>>

Zprávy ze dne 3. 11. 2021
15:21
3. 11. 2021
Litvínov

Litvínov uvolnil 34letého útočníka Tomáše Pospíšila do konce sezony na hostování do Mladé Boleslavi. Vrací se tak do týmu, ve kterém již působil před čtyřmi lety. „Tomášovi děkujeme za jeho odvedené služby v našem dresu. Po příchodu Matěje Chalupy reagujeme na přetlak útočníků v prvních třech formacích. V Litvínově má dveře stále otevřené a není vyloučeno, že by se v budoucnu v našem týmu nemohl opět objevit," říká generální ředitel klubu Pavel Hynek. Pospíšil dosud zaznamenal pět bodů.

Zprávy ze dne 3. 11. 2021
15:15
3. 11. 2021
Motor České Budějovice

Sparťanský obránce Martin Jandus míří na hostování do Českých Budějovic. V Motoru bude působit do konce ledna, během 17 zápasů dosavadní sezony osmkrát asistoval.

Zprávy ze dne 3. 11. 2021
15:12
3. 11. 2021
Karlovy Vary

Pětadvacetiletý útočník Patrik Miškář už v letošní sezoně za karlovarskou Energii nenastoupí. Vedení klubu se rozhodlo ukončit jeho hostování, Miškář se tak vrací do svého mateřského klubu, kterým je Hradec Králové. V šesti zápasech stihl jednu asistenci.

Zprávy ze dne 3. 11. 2021
7:19
3. 11. 2021
HC Sparta Praha

Sparta se topí v krizi, prohrála už osm zápasů v řadě. Tak se není čemu divit, že se snaží být aktivní na trhu. Podle informací iSport.cz je pražský klub blízko angažování ruského obránce Maxima Matuškina. Zkušený 31letý bek, který vlastní i švédský pas, aktuálně působí v KHL ve Vladivostoku. Pod koučem Jandačem hrál v Magnitogorsku. Další obchody možná budou brzy následovat.

Ruský obránce Maxim Matuškin by mohl posílit Spartu
Zprávy ze dne 3. 11. 2021
7:15
3. 11. 2021
Kometa Brno

Nečekaný transfer. Kometa přivede za pár dnů do týmu třetího brankáře, pravděpodobně novou jedničku. Podle ověřených informací iSport.cz se v předstihu domluvila na kontraktu s Jakubem Sedláčkem (31)! Ten na konci tohoto týdne ukončí svou plodnou výpomoc Olomouci a přesune se v rámci Moravy na jih. V Brně doplní dvojici Matej Tomek-Lukáš Klimeš. Více čtěte ZDE >>>

Jakub Sedláček míří do brněnské Komety

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud