16. dubna 2024 • 13:25

Přestupy v extralize ONLINE: Vítkovice oznámily nové kouče. Odchod z Brna

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
12. 5. 2022
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 12. 5. 2022
14:42
12. 5. 2022
Vítkovice

Velkou oporu ztrácí Vítkovice! Navzdory platnému kontraktu v ostravském klubu končí ruský obránce Alexej Solovjev. Podle klubu jsou na vině administrativní překážky související se současnou politickou a bezpečnostní situací v Evropě. Solovjev nedostane víza, musí zůstat v Rusku a dohodl se na nové smlouvě v Novosibirsku z KHL. Do risku jít Vítkovice nechtěly. „Je to velká škoda,“ řekl pro klubový web sportovní ředitel Roman Šimíček. Ve 47 zápasech včetně play off si připsal 30 bodů (12+18).

Ruský obránce Alexej Solovjev končí ve Vítkovicích
Zprávy ze dne 12. 5. 2022
13:48
12. 5. 2022
Rytíři Kladno

V Kladně se po úspěšné záchraně v Tipsport extralize loučí další hráč. U Rytířů nebude nadále pokračovat rychlonohý útočník Ondřej Machala, který se stěhuje do první ligy, kde bude hrát za Frýdek-Místek. Třiadvacetiletý rodák z Havlíčkova Brodu vinou těžkého otřesu mozku na konci minulého roku odehrál v minulé sezoně pouze devět utkání (0+0), naskočil až do baráže, ve které také nebodoval. S farmou třineckých Ocelářů má již zkušenosti, před čtyřmi lety nastoupil do pěti zápasů.

 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud