16. dubna 2024 • 13:25

Přestupy v extralize ONLINE: Vítkovice oznámily nové kouče. Odchod z Brna

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
2. 2. 2023
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě Česká účast
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 2. 2. 2023
19:13
2. 2. 2023
Karlovy Vary

Novou smlouvu v Karlových Varech získal Ondřej Beránek. Útočník, který má ve 42 zápasech 23 bodů (17+6), zůstane na západě Čech až do roku 2025. „Nabídek jsem měl dost z extraligy, zvažoval jsem i Finsko, ale rozhodl jsem se zůstat. Ve Varech hraju hodně, což mi taky pomáhá se dostat do reprezentace. Jsem tu spokojený,“ uvedl k podpisu nového kontraktu sedmadvacetiletý Beránek.

 

Zprávy ze dne 2. 2. 2023
15:22
2. 2. 2023
Karlovy Vary

Bývalý dlouholetý karlovarský kapitán Václav Skuhravý již nebude působit v roli asistenta trenéra na střídačce Energie. Západočeši na oficiálním webu oznámili, že čtyřiačtyřicetiletá klubová legenda se přesune do funkce konzultanta nové generální manažerky Zdenky Macháčkové Šimánkové. „Klubové vedení věří, že jako konzultant pomůže především svými zkušenostmi a znalostmi k posunu v řízení klubu, v práci na nových projektech, které klub čekají v rámci přípravy nové sezony a koncepce klubu,“ uvedli zástupci Karlových Varů na klubovém webu.

Zprávy ze dne 2. 2. 2023
13:07
2. 2. 2023
 

Tak žádná nuda! Plzeň extralize ukázala, jak je možné si užít poslední den přestupové uzávěrky. Udělala tři trejdy a hurá do play off. V podcastu Zimák rozebírali redaktoři Pavel Ryšavý a Pavel Bárta, jak tým na poslední chvíli dokázali vylepšit svoje vyhlídky pro konec sezony. A tématem je i Kladno. Zdá se, že Adam Kubík by měl mít namířeno jinam. Přijde Jaromír Jágr o svůj poklad?

VIDEO
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud