16. dubna 2024 • 20:45

Přestupy v extralize ONLINE: asistent v Hradci prodloužil smlouvu

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
PRVNÍ DOJEM: Vsetín by si měl pomoct přesilovkami. Naskočí do baráže Jágr?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
20. 1. 2020
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 20. 1. 2020
20:16
20. 1. 2020
 

VÝMĚNA – Máme tu další trejd obránců! Tentokrát mezi sebou měnily Vítkovice a Mountfield HK. Do Hradce putuje Petr Šidlík, opačným směrem pak slovenský reprezentant Mislav Rosandič. Rodák ze Záhřebu si v aktuálním ročníku připsal osm bodů (3+5) v 36 zápasech, defenzivní zadák Šidlík pobral sedm bodů (1+6) v 34 střetnutích. „Tímto trejdem jsme reagovali na požadavek sportovního vedení klubu a Petr k nám přichází do konce této sezony. K týmu se připojí na středečním tréninku,“ uvedl na klubovém webu generální manažer Hradce Aleš Kmoníček, který zároveň dodal, že oba hráči mohou nastoupit v pátečním vzájemném duelu.

Zprávy ze dne 20. 1. 2020
19:32
20. 1. 2020
 

PODPISY – Nové smlouvy se podepisovaly i ve Vítkovicích. Ostravský klub, který aktuálně bojuje o záchranu, si pojistil služby tří hráčů – útočníka Radka Veselého a obránců Roberta Černého a Daniela Krenželoka. První dva jmenovaní podepsali nové kontrakty, na třetího byla uplatněna opce. „Černý i Veselý prokázali, že i když jsou z první ligy, mají výkonnost na to hrát extraligu. Proto jsou i nyní v sestavě,“ uvedl na klubovém webu trenér Mojmír Trličík. Veselý odehrál v aktuální sezoně 12 zápasů (2+3), Černý zasáhl do deseti duelů (0+1) a Krenželok zapsal 32 startů (2+5).

Zprávy ze dne 20. 1. 2020
17:24
20. 1. 2020
 

VÝMĚNA – Hodně zajímavá výměna se udála na trase PlzeňLitvínov! Do sestavy Vervy se stěhuje reprezentační obránce Michal Moravčík, opačným směrem pak putuje slovenský reprezentant Adam Jánošík. „Víme, že Michal bude po sezoně odcházet, a Adama jsme měli vytipovaného, že by mohl zaujmout jeho místo,“ vysvětlil nečekaný odchod Moravčíka na klubovém webu sportovní manažer Tomáš Vlasák. Spokojenost panuje i v Litvínově, který se topí v krizi a bojuje o záchranu extraligy. „Takový typ obránce nám v mužstvu chyběl. Věříme, že nám pomůže ve zbývající části sezony,“ uvedl generální ředitel klubu Jiří Šlégr.

Zprávy ze dne 20. 1. 2020
15:16
20. 1. 2020
 

PODPIS – Důležitou zprávu ohlásila v průběhu pondělka Sparta. Pražané podepsali novou tříletou smlouvu s kapitánem Michalem Řepíkem, který by tak dres s velkým „S“ na hrudi měl oblékat až do konce sezony 2022/23. „Nemusel jsem se dlouho rozmýšlet, moc rád jsem se dohodl na dlouhodobějším kontraktu,“ uvedl nejproduktivnější sparťan v aktuální sezoně, ve které Řepík nasbíral 29 bodů (16+13) v 35 zápasech. „Svým přístupem k zápasům i tréninkům jde příkladem celému týmu. Je to ten správný kapitán, kolem kterého chceme stavět mužstvo do dalších sezon,“ dodal pro klubový web sportovní manažer Jaroslav Hlinka.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud