16. dubna 2024 • 13:25

Přestupy v extralize ONLINE: Vítkovice oznámily nové kouče. Odchod z Brna

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
22. 11. 2021
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě Česká účast
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 22. 11. 2021
15:42
22. 11. 2021
Litvínov

Brankář Jakub Neužil už má jasno, kde bude chytat ve zbytku nynější sezony. Po návratu Matěje Machovského do Sparty míří sedmadvacetiletý gólman z Prahy na hostování do Litvínova, kde do konce ročníku doplní dvojici Denis Godla - Šimon Zajíček. Do parády si ho tak vezme uznávaný trenér brankářů Zdeněk Orct. „Kuba má určitě svou kvalitu a teď se teprve poznáváme po technické stránce. Jakým je brankářem bych hodnotil až po práci, jak se předvede a jak se poznáme trochu více,“ říká zkušený kouč, který cepuje i gólmany v národním týmu.

Zprávy ze dne 22. 11. 2021
13:22
22. 11. 2021
Vítkovice

Švédskou posilu hlásí i Vítkovice. Dřívejší informace iSport.cz se potvrdily a Ridera přivádí 26letého útočníka Tobiase Lindberga. V klubu naopak končí po krátcé zkoušce ruský útočník Kristian Afanasijev a zkusit štěstí do zámoří odchází mladý obránce Tomáš Machů. Více čtěte ZDE>>>.

Zprávy ze dne 22. 11. 2021
11:30
22. 11. 2021
Karlovy Vary

Karlovy Vary vítají v týmu Tora Imma, který se stává prvním Švédem v historii Energie. Sedmadvacetiletý útočník přichází z Bratislava Capitals, kteří po dvou tragických úmrtích v klubu v nedávné době ukončili letošní sezonu v mezinárodná soutěži ICEHL. Immo odehrál většinu dosavadní kariéry doma ve Švédsku v druhé nejvyšší soutěži. Pro letošní rok se poprvé vydal za zahraničním angažmá na Slovensko. V dresu Capitals si v úvodu soutěže připsal dva góly a šest asistencí ve 14 zápasech.

Zprávy ze dne 22. 11. 2021
9:58
22. 11. 2021
HC Škoda Plzeň

Škoda Plzeň oznámila prodloužení smluv s brankářem Dominikem Pavlátem o jeden rok s opcí na další a s obráncem Davidem Kvasničkou rovnou o dva roky.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud