19. dubna 2024 • 21:30

Přestupy v extralize ONLINE: ztráta pro Vary, opora nebude pokračovat

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
7. 11. 2019
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 7. 11. 2019
16:45
7. 11. 2019
 

PŘESTUP - Mužstvo pod Ještědem získalo kvalitní posilu do brankoviště! Vedení Liberce se povedlo přivést gólmana Dominika Hrachovinu. Pětadvacetiletý brankář se zkušenostmi z reprezentace se po neúspěšném angažmá ve Švýcarsku vrací do Česka, kde si poprvé v kariéře zachytá v Tipsport extralize. S Bílými Tygry podepsal smlouvu do 30. dubna 2020. „Dominik se nenachází v ideální fázi své jinak skvěle rozjeté kariéry. Byť je ještě stále velmi mladý, má za sebou úspěšné roky ve Finsku, ale také poslední dvě nepodařená angažmá v KHL a Švýcarsku. Rozhodně mu ale nechybí chuť a síla se sezónou něco udělat, a i to je důvod, proč jsme se rozhodli jej přivést do Liberce. Naším dalším motivem je pak posílení týmu na klíčové pozici brankáře, kde zatím nejsme moc spokojeni. Bohužel se nemůžeme s Dominikem domluvit na delším kontraktu, protože od další sezony má platnou smlouvu ve Finsku,“ řekl Filip Pešán, sportovní manažer Liberce o dvojnásobném mistrovi finské ligy.

 

Zprávy ze dne 7. 11. 2019
11:43
7. 11. 2019
 

HOSTOVÁNÍ – Mladý obránce Dalimil Mikyska dohraje sezonu v Karlových Varech. Kmenový hráč Komety už na západě Čech působil v rámci krátké zkoušky, oba kluby se teď dohodly na prodloužení hostování do konce sezony. „Je to mladý perspektivní hráč. Na kratší zkoušce, kterou zde absolvoval, se nám líbil. Je pracovitý, takže jsme se rozhodli, že o něj rozšíříme naší obranu a dáme mu šanci do konce sezony. Věřím, že bude velmi platným členem našeho tým,“ uvedl na klubovém webu asistent trenéra Tomáš Mariška. Mikyska za Energii odehrál v této sezoně pět zápasů, v nichž bral jednu asistenci.

Zprávy ze dne 7. 11. 2019
19:45
7. 11. 2019
 

PŘESTUPYPardubice už konají. V posledním týmu extraligy končí brankář Jakub Štěpánek, kterému se úvod sezony nevydařil. Jeho místo nově zaujme Pavel Kantor, který naposledy působil ve Velké Británii v dresu Sheffieldu. Jarní mistr s Třincem by se měl stát dvojkou Ondřeje Kacetla, se kterým se už potkal před lety v Mountfieldu HK, kde spolu neměli ideální vztah. „Jsem rád, že jsme se s Pavlem domluvili na spolupráci. Věřím, že nám spolu s Ondrou vytvoří stabilní dvojici,“ řekl pro klubový web sportovním manažer Jaromír Kverka. Se Štěpánkem se Dynamo dohodlo na vzájemném ukončení spolupráce. Více čtěte ZDE >>>

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud