16. dubna 2024 • 13:25

Přestupy v extralize ONLINE: Vítkovice oznámily nové kouče. Odchod z Brna

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
6. 9. 2018
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 6. 9. 2018
23:29
6. 9. 2018
 
ČTVRTEK 6. ZÁŘÍ
Zprávy ze dne 6. 9. 2018
11:50
6. 9. 2018
 

TŘINEC – Oceláři se v nejbližších týdnech budou muset obejít bez obránce Vladimíra Rotha, kterého čeká blíže nespecifikovaná operace v dolní části těla. Jako náhrada tak do Třince míří slovenský obránce Martin Gernát, který podepsal smlouvu do konce listopadu. „Věřím, že se mu bude u nás dařit, všichni budeme spokojeni a že tříměsíční hostování prodloužíme do konce sezony,“ uvedl na adresu rodáka z Košic sportovní ředitel Jan Peterek. Součástí současné dohody je i opce. „Nabídka mě potěšila a teď už bude jen na mně, jestli tu zůstanu do konce sezony, anebo ne,“ dodal účastník loňského mistrovství světa. V sezoně 2016/17 působil Gernát ve Spartě, kde v 45 zápasech včetně play off zapsal 14 bodů (4+10). Více čtěte ZDE >>>

Zprávy ze dne 6. 9. 2018
21:37
6. 9. 2018
 

MLADÁ BOLESLAV – Po Františku Hrdinkovi míří z Mladé Boleslavi na hostování do první ligy i další obránce Jiří Říha, který vyztuží defenzivu Kladna. Bruslařský klub poslal rekordmana druhé nejvyšší soutěže v počtu nasbíraných kanadských bodů v sezoně (44) o ligu níž kvůli většímu zápasovému vytížení, v případě potřeby si ho může kdykoliv stáhnout zpět. „Má výborné ofenzivní schopnosti a právě takový typ obránce nám zatím ještě chyběl. Chceme ho hodně využívat v přesilových hrách,“ prozradil na klubovém webu Rytířů sportovní manažer a trenér David Čermák. Říha v minulém ročníku naskočil v dresu Boleslavi do 45 zápasů včetně play out a získal šest bodů (1+5).

Zprávy ze dne 6. 9. 2018
23:29
6. 9. 2018
 
ÚTERÝ 4. ZÁŘÍ
Zprávy ze dne 6. 9. 2018
19:27
6. 9. 2018
 

PARDUBICE – Do kádru Pardubic se vrátil kanadský obránce Jacob Cardwell. Ten v létě přerušil s Dynamem kontrakt, aby se mohl starat o přítelkyni, která v květnu utrpěla vážné popáleniny. Nyní však hráč požádal o možnost zabojovat o místo v kádru. „Jeho snahy si vážíme, tak jsme se domluvili na podmínečném angažování. Během něj rozhodneme, zda mu obnovíme platnost přerušeného kontraktu,“ uvedl generální manažer Dušan Salfický. V minulé sezoně nasbíral Cardwell v 56 zápasech včetně play off 16 bodů (2+14). Klub navíc potvrdil už dříve avizované hostování mladého útočníka Matouše Kratochvíla z Přerova, kam budeme mít nadále vyřízené střídavé starty.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud