16. dubna 2024 • 13:25

Přestupy v extralize ONLINE: Vítkovice oznámily nové kouče. Odchod z Brna

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
23. 8. 2021
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě Česká účast
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 23. 8. 2021
20:51
23. 8. 2021
HC Olomouc

Pokud by chtěl David Krejčí pokračovat v NHL, byl podle informací Sportu velmi reálný podpis smlouvy ve výši pěti milionů dolarů ročně, což v přepočtu dělá něco přes sto milionů českých korun. Kromě veřejně deklarovaného respektu k českému hokejistovi, který se na Hanou valí nejen z Bostonu, jde o další důkaz toho, jaký hokejista do extraligy přichází. Absolutní top. Podle Jiřího Hamala, šéfa agentury Global Management Group, která hráče zastupuje, měl Krejčí opravdu hodně alternativ na nové angažmá, jeho jediným přáním však byla Olomouc. VÍCE čtěte ZDE<<< 

Zprávy ze dne 23. 8. 2021
17:58
23. 8. 2021
Vítkovice

Hokejisté Vítkovic v přípravě na novou sezonu nemohou do konce srpna počítat s lotyšským střelcem Robertsem Bukartsem. Jednatřicetiletý útočník, který se k Ostravanům vrátil po roce stráveném v KHL, odcestoval do Rigy, kde bude s reprezentací bojovat v kvalifikaci o olympiádu v Pekingu. Vedení extraligového klubu si tak ze Vsetína vytáhlo mladého forvarda Romana Půčka. „Máme ho v hledáčku i do budoucna. Otevírá se nám tím prostor pro vyzkoušení mladého hráče,“ řekl Miloš Holaň, trenér Vítkovic pro klubový web.

Zprávy ze dne 23. 8. 2021
17:48
23. 8. 2021
HC Škoda Plzeň

Návrat do Kladna se zřejmě odkládá. Zkušený útočník Jakub Strnad, o kterém se po konci v Mladé Boleslavi spekulovalo, že se po roce vrátí do mateřského klubu, se pokouší vybojovat si smlouvu v Plzni. Bývalý kapitán Rytířů je u Západočechů na zkoušce. V minulé sezoně odehrál devětadvacetiletý kladenský rodák 45 zápasů v dresu Bruslařů s bilancí pět gólů a dvě asistence, dalších 11 startů následně přidal v play off.

Zkušený útočník Jakub Strnad je po konci v Mladé Boleslavi na zkoušce v Plzni
Zprávy ze dne 23. 8. 2021
16:50
23. 8. 2021
HC Olomouc

Kdy hokejoví fanoušci uvidí Davida Krejčího poprvé v akci na extraligovém ledě? V přípravě si budou muset ještě počkat, luxusní posila Olomouce po příletu do Česka přiznala, že řeší drobné zdravotní neduhy. Donedávna centr Boston Bruins ale udělá všechno pro to, aby nastoupil 10. září doma proti Mladé Boleslavi. Případný dřívější odchod a návrat do NHL nemá v plánu. „Strávím tu celý rok, pak se uvidí,“ přiznal pětatřicetiletý útočník na tiskové konferenci. Bude mít chuť obléct i dres národního týmu? ROZHOVOR s DAVIDEM KREJČÍM si přečtěte ZDE<<< 

David Krejčí je novou posilou Olomouce
Zprávy ze dne 23. 8. 2021
16:25
23. 8. 2021
 

Do Česka se chtěl po letech vrátit z rodinných důvodů, nakonec ale míří až na Dálný východ! Zkušený reprezentační obránce Vojtěch Mozík, který měl původně nově hrát za Kometu Brno, byl představen jako posila Vladivostoku. V dresu Admiralu se bývalý bek Plzně, Färjestadu či Kunlunu sejde s krajanem Liborem Šulákem. Sedmadvacetiletý reprezentační bek míří do KHL po sezoně strávené v Kärpätu Oulu.

Zprávy ze dne 23. 8. 2021
15:35
23. 8. 2021
Motor České Budějovice

Zkušený útočník Jiří Ondráček se oficiálně stává další posilou Českých Budějovic před novou sezonou. Třiatřicetiletý forvard, který většinu kariéry strávil v rodném Zlíně, obstál na zkoušce v Motoru a svými výkony si řekl o smlouvu do konce blížícího se ročníku s možností opce. Mistr extraligy z roku 2014 tak může v barvách Jihočechů dosáhnout na metu 700 zápasů v nejvyšší soutěži.

  

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud