16. dubna 2024 • 20:45

Přestupy v extralize ONLINE: asistent v Hradci prodloužil smlouvu

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
PRVNÍ DOJEM: Vsetín by si měl pomoct přesilovkami. Naskočí do baráže Jágr?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
7. 12. 2022
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 7. 12. 2022
12:57
7. 12. 2022
Rytíři Kladno

Předehrávané utkání 27. kola hokejové extraligy mezi Kladnem a Pardubicemi se ve čtvrtek neuskuteční. Kvůli virovému onemocnění většího počtu hráčů Kladna ho vedení soutěže odložilo. Asociace profesionálních klubů ledního hokeje o tom informovala v tiskové zprávě.

Zprávy ze dne 7. 12. 2022
12:44
7. 12. 2022
Vítkovice

Vedení Vítkovic si pojistilo služby dalšího hráče. Několik dní poté, co se Ostravané dohodli na nové smlouvě s útočníkem Petrem Chlánem se do budoucna upsal také obránce Mário Grman. Slovenský zadák, který k momentálně druhému týmu v extraligové tabulce přišel v létě z Finska, prodloužil kontrakt o dva roky. „Mário je mladý perspektivní bek, který ale má i řadu zkušeností. Je to slovenský reprezentant a i v dosavadním průběhu sezony odváděl zatím v našem dresu výborné výkony. Proto jsme rádi, že jsme se domluvili na další spolupráci v našem týmu,“ uvedl sportovní ředitel Roman Šimíček pro klubový web.

Zprávy ze dne 7. 12. 2022
11:00
7. 12. 2022
Dynamo Pardubice

V Karlových Varech natankoval Tomáš Vondráček sebevědomí. Pořád je hodně důrazným útočníkem, ale umí dát týmu víc než jen energii. V poslední sezoně nastřílel 21 gólů, vytáhl se na 41 bodů. Pardubice ho nyní získaly za Filipa Koffera a bleskově s ním podepsaly smlouvu na další tři sezony. Po rychlém sbalení věcí vyrazil hned na východ Čech, kde v úterý pomohl Dynamu k výhře 1:0 nad Litvínovem. ROZHOVOR se staronovu pardubickou posilou čtěte ZDE>>>

Tomáš Vondráček po výměně z Karlových Varů již hraje za Pardubice

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud